Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Pană IMENSĂ de curent la Sebeș: Mai multe zone din oraș au rămas fără energie electrică de câteva ore

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cetățenii din municipiul Sebeș se află de ore bune în beznă, din cauza unei defecțiuni la o magistrală care traversează zona orașului.

„Conform informațiilor primite de la reprezentanții Electrica Sebeș, întreg orașul este afectat de o defecțiune survenită la magistrala care traversează zona noastră, între Cugir și Miercurea Sibiului.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Se intervine la transformatorul din Drumul Pianului, iar estimările sunt că defecțiunea va fi remediată.”, a scris primarul orașului, Dorin Nistor, în mediul online, în urmă cu mai bine de trei ore.

„Avem o avarie in Statia 110/20kV Sebeș. Majoritatea consumatorilor afectați de întreruperea alimentării cu energie electrică au fost realimentați, mai există circa 5000 consumatori nealimentați in Sebeș. Formațiile DEER intervin pentru realimentarea cât mai rapidă a consumatorilor.”, a mai notat, de asemenea, Marius Ceteraș, director al SDEE Transilvania Sud SDEE Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea