Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

(P) Tendințele anului 2020: cele mai purtate cizme și pantofi de toamnă

Andreea Ștefan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
O pereche nouă de pantofi poate eleva o ținută veche. Sigur că vă puteți oricând baza pe o pereche clasică de adidași Nike, însă există momente în care poate vă doriți să ieșiți din tipar.

În acest articol veți găsi cele mai elegante cizme și cei mai cool pantofi pentru toamna anului 2020, perfecte pentru a vă actualiza garderoba.

Mai jos, veți găsi 7 stiluri de cizme în trend și 3 tendințe de pantofi pe care să le încercați pentru sezonul acesta. Aruncați o privire și vedeți dacă doriți să adăugați pe oricare dintre acestea garderobei dvs.

1. Cizme strălucitoare

Dacă doriți să faceți o pauză de la cizmele negre sau maro, ce ziceți de adăugarea unei pete de culoare? Cizmele strălucitoare, în culori primare, au fost prezente în toate prezentările de modă pentru toamna anului 2020 și sigur vor adăuga un plus de eleganță ținutelor neutre.

2. Cizme peste genunchi

Cizmele peste genunchi pot fi dificil de purtat, mai ales dacă nu doriți să aveți un look foarte îndrăzneț. Cu toate acestea, mulți designeri, inclusiv Victoria Beckham, Proenza Schouler și Tory Burch, au arătat cum se pot purta într-un mod elegant, fie peste o pereche de blugi, fie asigurându-se că tivul fustei sau rochiei coboară sub partea de sus a cizmelor.

Adidasi Nike eMag

3. Cizme cu inspirație ecvestră

Nu aveți neapărat nevoie de un cal pentru a purta această tendință, dar s-ar putea să vă ajute. Multe dintre cizmele de pe podiumuri au fost inspirate de echitație, folosind formele și culorile cizmelor de călărie sau adăugând o cataramă discretă.

4. Cizme de ploaie

Utilitatea și moda nu se potrivesc întotdeauna. Cu toate acestea, mulți designeri au ales să-și asocieze ținutele cu cizme de ploaie. Bottega Veneta a asociat cizme impermeabile chiar și cu rochii de seară.

5. Cizme albe

Cizmele albe sunt la modă de mai multe sezoane și cu siguranță nu pleacă nicăieri pentru sezoanele de toamnă și iarnă 2020. Deci, dacă aveți deja un model, nu le băgați încă în spatele dulapului. Iar dacă nu, e timpul să investiți într-o pereche.

6. Cizme florale

Imprimeurile florale sunt adesea asociate cu vara și primăvara, dar pot fi potrivite și pentru toamnă. Puteți alege flori îndrăznețe, așa cum au fost prezentate de către Paco Rabbane, flori delicate așa cum sunt imprimate pe cizmele peste genunchi de la Tory Burch sau chiar și modele cu frunze și flori de toamnă.

7. Cizme cu platformă

Dacă doriți să adăugați o înălțime suplimentară fără a purta tocuri stiletto, atunci puteți alege o pereche de cizme cu platformă în stilul anilor 70. Tres chic!

8. Pantofi metalici

Fie că preferați să purtați argintiu sau auriu, ambele sunt în tendință pentru toamnă. Ați putea purta botine metalice cu blugi sau alege o pereche de pantofi metalici de petrecere pentru a merge cu o rochie scurtă, neagră.

9. Detalii din lanț

Dacă doriți să adăugați un pic de extravaganță ținutei dvs., atunci ce ziceți de un detaliu din lanț? Designerii și-au împodobit cizmele cu lanțuri și au adăugat pantofilor cu toc detalii delicate, care arată ca brățări de gleznă.

10. Pantofi strălucitori

Paietele și glitterul sunt mereu la modă pentru toamnă / iarnă, având în vedere că veți avea nevoie de încălțăminte potrivită pentru rochiile de petrecere. De asemenea, ați putea purta aceste stiluri cu pantaloni sau blugi și un blazer pentru un aspect mai casual.

sursa foto: emag.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile

Unirea Ziarul

Publicat

în

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile Mare e grădina… alegerilor. Dacă nu luăm în seamă acei lăudătorilor plătiți, ar trebui să lăsăm pentru o dată ulterioară enumerarea efectelor negative sau pozitive ale unei alianțe, mai ales în perioada pre-electorală. Oricum, efectele unor astfel de alianțe pot fi și puțin benefice, de natură să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea