(P) Pensiunea ”Casa Bună” de lângă Gârbova, un colț de rai la marginea pădurii: Cazare în inima naturii, bucate tradiționale, drumeții, excursii și povești la foc tabără

11787288_797927383653546_186760943_nLinişte, naturǎ şi confort, detalii ce descriu perfect pensiunea ”Casa Bună” situată în apropierea localităţii Gârbova, la limita judeţelor Alba şi Sibiu. V-am pregătit camere curate, în restaurant puteţi servi mâncare gustoasă şi sănătoasă. La noi găsiţi locul ideal de relaxare, o splendidă terasă şi o curte primitoare. Vom organiza pentru voi drumeţii, excursii în locuri doar de puţini ştiute, poveşti spuse târziu în noapte la focul de tabără.

Avem gazde primitoare, am cosit şi iarba, am umplut mesele din restaurant cu flori şi, în cele din urmă, am ridicat pancarta la intrare. Toţi cei care vor să aibă o experienţă minunată, fie că doresc să savureze doar o cafea pe terasa noastră, fie că vor să rămână peste noapte, se pot opri în inima naturii, în zona Albele, sat Reciu din comuna Gârbova, dar e important să ştie că pensiunea CASA BUNĂ nu îi aşteaptă doar cu cele 14 camere de 30 metri pătraţi fiecare, ce oferă intimitatea unui cămin călduros, ci şi cu un restaurant elegant, cu o capacitate până în 100 de locuri, unde vor fi serviţi cu bucate tradiţionale româneşti, dar şi din bucătăria altor ţări.

ELIT

casa bunaTarifele de cazare variază în funcţie de serviciile dorite, demipensiune sau pensiune completă. Organizăm cu mare plăcere evenimente variate pentru adulţi şi copii: zile aniversare, botezuri, workshop-uri.

Aşadar, vă invităm să ne fiţi oaspeţi, într-un decor de neegalat din cadrul Podişului Secaşelor, unde veţi avea posibilitatea sǎ curpindeţi cu privirea o mare parte din frumuseţea Munţilor Cindrel.

Mihail David - 2020

Pensiunea CASA BUNĂ îi aşteaptă pe iubitorii de mâncare bună, de natură şi de linişte începând de luna aceasta, undeva la marginea pădurii, sus pe deal! Pentru mai multe detalii nu ezitaţi să sunaţi la numerele de telefon:  0258.700.460; 0720.054.328 – Iuliana Totoian; 0785.243.461 – Elly Heida; office@pensiuneacasabuna.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

SPP-istu 7 august 2015 at 1:31

aceasta pensiune este cumva fostul castel al celor de la Agrobalcanica, cel recunoscut prin loc de moravuri usoare?

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...