Rămâi conectat

Sport

Optimum Alba Iulia, dublu succes la “Vest Cup” Timișoara

Publicat

în

Participantă în premieră la acest turneu, ajuns la a 3-a ediție, Optimum Alba Iulia a repurtat un dublu succes la “Vest Cup” Timișoara. Echipele Academiei de Fotbal Optimum din generațiile 2010 (antrenor Ciprian Selagea) și 2011 (pregătită de Dan Bara) s-au impus la competiția din orașul de pe Bega, după ce au repurtat victorii pe linie, cu excepția unui singur joc, împotriva unor oponenți din zonă, reprezentanți ai unor cluburi importante la nivel juvenil.

Astfel, la grupa 2010, aflată sub îndrumarea fostul căpitan al Unirii Alba Iulia, actualmente la Metalurgistul Cugir, Optimum a trecut pe rând de CSC Ghiroda (1-0), Ripensia Timișoara (2-1), ACS Dumbrăvița (2-0), eșec cu Atletico Timișoara (0-3) – în grupă; LPS Banatul Timișoara (1-0) – semifinală și Atletico Arad (3-2) – în finală (din cealaltă grupă au mai făcut parte UTA Arad, Viitorul Arad și Poli Timișoara). Lotul a fost compus din următorii: Tudor Fechete, Horațiu Niciu, Alex Suscheviciu, Darius Drăgan, Raul Bocăniciu, Darius Horșa, Andrei Beean, Raul Sibișean, Alex Matyasi, Alex Graur, Robert Șagău, Darius Manea, Adrian Țăran, Cătălin Demean, David Ponoran, Rareș Dan și Lucas Hada.

La cealaltă categorie de vârstă, 2011, Optimum Alba Iulia s-a impus în toate disputele, cu CSC Ghiroda, Atletico Arad, ASU Poli Timișoara, CSC Dumbrăvița și Progresul Timișoara. La acest nivel, efectivul a fost format din Darius Alion, Eric Pătruțiu, Ilie Ampoințan, Andrei Spulber, Cătălin Ciulea, Luca Sărăcuț, Dragoș Miclea, George Opincariu, Alin Paraștie, Patric Candrea, Carlos Mertan, David Lazăr, Antonio Pandor, Vlad Bărăștean, Robert Barna și Antonio Marcu. În weekend este ultima rundă a campionatelor județene de profil organizate de Asociația Județeană de Fotbal Alba, urmând ca în perioada următoare Academia Optimum să dispute jocuri de verificare cu formații din județele învecinate și, în funcție de situația pandemică, să participe la turnee.

Electrica Furnizare Discount
Publicitate

Sport

FOTO| Crosul Unirii 2021: Două fetițe de patru ani, cele mai TINERE concurente ale acestei ediții. Au fost răsplătite cu premii speciale

Publicat

în

Crosul Unirii 2021: Două fetițe de patru ani, cele mai TINERE concurente ale acestei ediții. Au fost răsplătite cu premii speciale

Cea de a 52-a ediție a Crosului Unirii din Alba Iulia a adus cu ea surprize nu numai din punct de vedere a vremii, când vremea s-a înseninat chiar înaintea începerii competiției, ci și a vârstei tot mai fragede a unora dintre concurenți.

În acest an, Maria și Sara Hăprian, din orașul Cugir, au fost cele mai tinere concurente ale acestui eveniment,  la doar 4 ani, atrăgând o atenție deosebită din partea celorlalți alergători și ale organizatorilor.

Drept răsplată pentru participarea lor, cele două suflete au primit câte un premiu special. Astfel, Crosul Unirii, ediția 52, a reunit alergători de toate vârstele și a reușit să marcheze un eveniment de suflet pentru albaiulieni și sportivi de pretutindeni.

Electrica Furnizare Discount
Citește mai mult

Sport

VIDEO| Locul ÎNTÂI la Crosul Unirii 2021, câștigat de Szabo Andrei, la categoria sa de vârstă: Ion Dumitrel a terminat pe a treia poziție

Publicat

în

Locul ÎNTÂI la Crosul Unirii 2021, câștigat de Szabo Andrei, la categoria sa de vârstă: Ion Dumitrel a terminat pe a treia poziție

Ion Dumitrel, președintele Consiliului Județean Alba, a ocupat locul al treilea la Crosul Unirii din acest an, desfășurat în condiții de pandemie, la Alba Iulia.

Aflat pe podium, liderul PNL Alba a fost răsplătit pentru reușita sa cu o medalie și o diplomă, în urma cursei pe care a parcurs-o în jurul Cetății Alba Carolina.

Electrica Furnizare Discount

Aceasta este a 52-a ediție a Crosului Unirii, un eveniment care a devenit o adevărată tradiție pentru albaiulieni și pentru iubitorii de sport deopotrivă, care doresc să marcheze un moment de o importanță deosebită pentru români.

Locul 1 a fost câștigat de Szabo Andrei în acest an.

Citește mai mult

Sport

VIDEO| Ultramaratonistul din Alba, Levente Polgar, la Crosul Unirii 2021: „Doar așa putem învinge și anxietatea”

Publicat

în

Ultramaratonistul din Alba, Levente Polgar, la Crosul Unirii 2021: „Doar așa putem învinge și anxietatea”

Levente Polgar, ultramaratonistul aiudean, îndrăgit de românii de pretutindeni pentru performanțele sale sportive și actele e caritate pe care le face frecvent, a fost și el prezent astăzi, 27 noiembrie, la Alba Iulia, pentru a participa la Crosul Unirii.

„Doar așa putem învinge și anxietatea cu care am trecut 2020 și 2021 pentru că nu au fost niște ani foarte plăcuți pentru noi.

Citește și: PROGRAM FINAL pentru 1 DECEMBRIE 2021, la Alba Iulia, de ZIUA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI: paradă militară, concerte de muzică populară și spectacol de drone

Ne-au și depărtat, ne-au și apropriat, ne-au și făcut să vedem înlăuntrul nostru mai bine, să cugetăm ce se întâmplă de fapt.

Electrica Furnizare Discount

Ăsta este de fapt farmecul, cum ne poate face lumea să ne bucurăm real, pentru niște lucruri simple.”, a declarat ultramaratonistul Levente Polgar, pentru ziarulunirea.ro

CITEȘTE ȘI: MESAJE de ZIUA NATIONALA, 1 DECEMBRIE. SMS-uri, felicitări, urări și mesaje pe care le puteți trimite prietenilor

Crosul Unirii a ajuns astfel la ediția cu numărul 52, fiind de asemenea și al doilea an consecutiv în care acesta se desfășoară în condiții de pandemie.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare