Rămâi conectat

Sport

Optimum Alba Iulia, dublu succes la “Vest Cup” Timișoara

Dan HENEGAR

Publicat

în

Participantă în premieră la acest turneu, ajuns la a 3-a ediție, Optimum Alba Iulia a repurtat un dublu succes la “Vest Cup” Timișoara. Echipele Academiei de Fotbal Optimum din generațiile 2010 (antrenor Ciprian Selagea) și 2011 (pregătită de Dan Bara) s-au impus la competiția din orașul de pe Bega, după ce au repurtat victorii pe linie, cu excepția unui singur joc, împotriva unor oponenți din zonă, reprezentanți ai unor cluburi importante la nivel juvenil.

Astfel, la grupa 2010, aflată sub îndrumarea fostul căpitan al Unirii Alba Iulia, actualmente la Metalurgistul Cugir, Optimum a trecut pe rând de CSC Ghiroda (1-0), Ripensia Timișoara (2-1), ACS Dumbrăvița (2-0), eșec cu Atletico Timișoara (0-3) – în grupă; LPS Banatul Timișoara (1-0) – semifinală și Atletico Arad (3-2) – în finală (din cealaltă grupă au mai făcut parte UTA Arad, Viitorul Arad și Poli Timișoara). Lotul a fost compus din următorii: Tudor Fechete, Horațiu Niciu, Alex Suscheviciu, Darius Drăgan, Raul Bocăniciu, Darius Horșa, Andrei Beean, Raul Sibișean, Alex Matyasi, Alex Graur, Robert Șagău, Darius Manea, Adrian Țăran, Cătălin Demean, David Ponoran, Rareș Dan și Lucas Hada.

La cealaltă categorie de vârstă, 2011, Optimum Alba Iulia s-a impus în toate disputele, cu CSC Ghiroda, Atletico Arad, ASU Poli Timișoara, CSC Dumbrăvița și Progresul Timișoara. La acest nivel, efectivul a fost format din Darius Alion, Eric Pătruțiu, Ilie Ampoințan, Andrei Spulber, Cătălin Ciulea, Luca Sărăcuț, Dragoș Miclea, George Opincariu, Alin Paraștie, Patric Candrea, Carlos Mertan, David Lazăr, Antonio Pandor, Vlad Bărăștean, Robert Barna și Antonio Marcu. În weekend este ultima rundă a campionatelor județene de profil organizate de Asociația Județeană de Fotbal Alba, urmând ca în perioada următoare Academia Optimum să dispute jocuri de verificare cu formații din județele învecinate și, în funcție de situația pandemică, să participe la turnee.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea