Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

OFICIAL| Târgul de Crăciun din Alba Iulia va avea loc și în acest an! Unde se va ține și ce surprize a pregătit Primăria pentru vizitatorii de toate vârstele

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Târgul de Crăciun din Alba Iulia va avea loc și în acest an! Unde se va ține și ce surprize a pregătit Primăria pentru vizitatorii de toate vârstele

Odată cu accentuarea actualei crize a energiei, care a pus stăpânire pe întregul continent european, mulți oameni, precum și cei din țara noastră, au fost informați că se vor lua anumite măsuri de austeritate, menite să aducă economii în privința facturilor, în special în cursul acestei ierni.

Astfel, mulți cetățeni s-au întrebat dacă unele evenimente care au început să prindă o tradiție puternică în țara noastră, cum ar fi faimoasele târguri de Crăciun, vor avea loc, în contextul unei Europe din ce în ce mai severe cu unele excese.

În ceea ce privește târgul de Crăciun care se ține în fiecare an în municipiul Alba Iulia, primarul Gabriel Pleșa a venit cu o serie de informații, care cu siguranță îi vor bucura pe mulți dintre oamenii care de abia așteaptă debutul sezonului rece și al sărbătorilor sale.

CITEȘTE ȘI: MESAJE de SFANTUL NICOLAE. Idei de URARI şi FELICITARI pe care le poți trimite celor care își sărbătoresc onomastica

„Târgul Sărbătorilor de Iarnă va fi într-un nou format în acest an și credem că va fi surpriză plăcută pentru albaiulieni, pentru că va fi din nou în latura de Vest, va avea toate ingredientele cum ar fi patinoar și locuri de distracție pentru copii, dar și un nou aranjament al luminilor și al căsuțelor celor care oferă bunătăți și dulciuri celor care vin acolo.

YouTube video

Citește și: Bradul de Crăciun. Cum și când se împodobește. Istoria împodobirii bradului

Cred că va fi o surpriză plăcută, încercăm să îl deschidem undeva în jurul datei de 6 decembrie, ziua Sfântului Nicolae și sigur va ține până după sfârșitul vacanței elevilor”, a transmis primarul municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, pentru ziarulunirea.ro.

Pe lângă târgul de Crăciun din Alba Iulia, alte orașe mai mari și-au arătat interesul pentru a continua această tradiție frumoasă de iarnă.

CITEȘTE ȘI: MESAJE de CRACIUN. Texte frumoase cu URARI şi FELICITARI de Sărbători pe care le puteţi trimite celor dragi

Târgul de Crăciun de la Sibiu, organizat de Asociației Events for Tourism, ar urma să fie deschis în Piața Mare în perioada 11 noiembrie – 2 ianuarie.

Pe lângă bradul artificial care se instalează în ultimii ani și cupola de lumini montată deasupra zonei unde vor fi căsuțele cu comercianți, organizatorii anunță că și anul acesta vor fi proiecții de lumini pe clădirile din Piața Mare, care ”întrețin atmosfera feerică a evenimentului”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea