Rămâi conectat

Actualitate

O super trupă rock în concert la festivalul Blaj aLive din 5 și 6 iunie 2015

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Una dintre cele mai importante trupe finlandeze rock, Sunrise Avenue, va concerta în acest an în în cadrul celei de a doua ediții a festivalului Blaj aLive, care e va desfășura pe Câmpia Libertății, între 5 și 6 iunie.

„Sunrise Avenue, trupa finlandeză cu 1 milion de albume vândute în toată lumea și 3 premii EMMA, concertează la Blaj aLive 2015. Expresia cea mai vie a pop-rock-ului scandinav și prezență incendiară pe scenele din toată lumea, Sunrise Avenue aduce pe Câmpia Libertății super-hiturile Fairytale Gone Bad, Hollywood Hills, The Whole Story, alături de albumele legendare Unholy Ground și Out of Style. Șuie Paparude și Coma participă în premieră la festival și vor completa muzica electronică, pop-rock și new-wave de pe scenele Blaj aLive“, spun organizatorii festivalului.

În 2014, Blaj aLive a adus pe câmpie peste 11.000 de oameni, 30 artiști de top, precum Seether, Awolnation, Kenny Larkin sau Matias Aguayo. Abonamentele pentru Blaj aLive 2015, în valoare de 30 de lei, vor fi disponibile până la sfârșitul anului și urmează să coste până la 90 de lei în zilele festivalului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea