Rămâi conectat

Ştirea Ta

O schimbare radicală de look

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

    Ai chef de o schimbare? Ce zici de o tunsoare?… Părul scurt întinereşte şi îţi dă un look şic, modern, trebuie doar să te asiguri că tunsoarea se potriveşte formei feţei tale şi este în echilibru cu structura şi osatura feţei. Chiar dacă ai părul lung şi brunet, poţi opta pentru o schimbare radicală cu această tunsoare scurtă, într-o nuanţă de blond nordic.
Tunsoarea este şi cât se poate de versatilă, poţi să-ţi schimbi stilul în câteva secunde, cu doar o mişcare a periei: părul pieptănat pe spate îţi dă un aer rebel, modern; pieptănat întins, într-o parte, pentru un look elegant sau pur şi simplu ciufulit, pentru o tuşă jucăuşă.
E distractiv să încerci mai multe stiluri, perfecte pentru primăvara care se apropie…
Tunsoarea potrivită
l  Faţa rotundă – Nu-l scurta prea tare; o tunsoare cu un breton asimetric, lăsat lejer pe frunte, e chiar stilul tău.
l Faţa pătrată/ovală – Ţi se potriveşte o tunsoare scurtă, în stilul pixie al anilor ‘70, în trepte, care îţi încadrează faţa şi îi rotunjeşte formele. Halle Berry o poartă cu succes, de ce să n-o încerci şi tu?
l Faţa în formă de inimă – Norocoaso! Cu această formă de faţă, poţi purta orice lungime de păr, orice stil şi tunsoare. Chiar şi cea foarte scurtă, băieţească, te avantajează.
l Păr ondulat sau creţ – Nu-l tunde prea scurt, dacă nu vrei să arate ţepos. Un pic mai lung va avea exact textura potrivită.
Noul scurt – în stilul tău
l Moale şi ciufulit – Apelează la spiritul tău de rocker şi adoptă stilul şic, folosind ceară de păr pentru a evidenţia şuviţele şi a-i da o textură sexy.
l Neted şic – Aplică pe păr un ser sau o cremă pentru netezire, apoi piaptănă-l într-o parte, cu breton cu tot.

Articol preluat: http://www.avantaje.ro/Frumusete-moda/Frumusete/Aceeasi-tunsoare-doua-stiluri-noul-scurt-2074604


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA | Alba fierbe sub codul roșu de CANICULA, la Alba Iulia risipa de apă e în floare: Pistele de biciclete, ”răcorite” de țâșnitorile pentru udarea gazonului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alba fierbe sub codul roșu de CANICULA, la Alba Iulia risipa de apă e în floare: Pistele de biciclete, ”răcorite” de țâșnitorile pentru udarea gazonului În timp ce mai multe localități din Alba sunt de zile bune fără apă potabilă după raționalizarea consumului de către operatorul APA CTTA Alba, la Alba Iulia continuă risipa. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea