”O, ce veste minunată…” – Seară de colinde la Totoi

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Fiii satului Totoi, au deosebita plăcere de a vă invita duminică, 18 decembrie 2016, începând cu ora 16.00, la o seară specială de colinde care va avea loc la Biserica ”Sf. Apostol Andrei” din localitate.

biserica-totoi”Vom avea vestitori de excepție, printre care: Oana Bozga Pintea, Cornelia Goția, Grupul de Misiune al Arhiepiscopiei Alba Iulia, alături de un invitat surpriză, fiu al satului. Cântul păstorilor va fi întregit de câteva grupuri de colindători din localitățile Cetea, Cricău și Limba, coordonate de către preoții care le vor însoți.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Chiar dacă localitatea Totoi nu beneficiază de un Cămin Cultural pentru a organiza astfel de evenimente, fără sprijinul administrației locale, tinerii din sat au decis să ia inițiativa deoarece își doresc să renască spiritual și să ducă mai departe tradiții și obiceiuri locale, astfel că vor în perioada următoare vor mai fi organizate și alte evenimente specifice sărbătorilor.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

După recitalul de colinde, tinerii vă invită la plăcinte, ceai și vin cald, daruri din zestrea comunității, îndemnându-vă ca împreună să fim părtași la bucuria din Betleem, cântând: „Slavă întru cei de sus lui Dumnezeu, pe pământ pace, între oameni bunăvoire!”

Vă așteptăm să întâmpinăm împreună Nașterea Domnului!”, transmit organizatorii.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Lolo 15 decembrie 2016 at 22:12

Pai n au camin..ca primaru popo ioan haorde mo le a facut la garoii din fabrica

Comentariile sunt oprite