Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Noi imagini cu lotul 4 al AUTOSTRĂZII Sebeș-Turda. Se montează parapeți, se lucrează la șanțuri și se amenajează taluzul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a postat joi, 1 februarie, noi imagini cu lucrările executate pe autostrada Sebeș-Turda, lotul 4.

Așa după cum se poate observa în fotografii, se execută lucrări  pentru realizarea șanțurilor, se montează parapeți și se amenajează albia și taluzul.

La începutul acestui an, reprezentanţii CNAIR au transmis că lucrările de pe cei 16 kilometri ai lotului 4, între Decea şi Turda, ar urma să fie recepţionate în luna februarie.

Citește și: Pe autostrada Sebeș-Turda, Lotul 1, profitând de vremea bună, italienii de la Pizzarotti au început să lucreze pe toate porțiunile pe care au autorizație

„Pentru lotul 4 se preconizează întrunirea Comisiei în a doua parte a lunii februarie, în funcţie de condiţiile meteorologice”, au transmis reprezentanţii CNAIR. Prima verificare pe acest lot nu presupune şi deschiderea circulaţiei. Exemplul lotului 3 este concludent, aici reprezentanţii CNAIR identificând mai multe neconformităţie cu ocazia vizitelor efectuate în decembrie şi ianuarie.

Indicatorii tehnici pentru lotul 4: 16,3 km, de la nodul Decea până la intrarea în autostradă în zona Turda; km 53+700 – km 70+000) – stadiu lucrări: 94% (comparativ, în noiembrie, 90%). Constructor este PORR Construct SRL/PORR Bau GMBH, cu contract de 470.004.894,83 lei (fără TVA), semnat în 16 aprilie 2014. Pe acest lot se va face joncţiunea între A10 şi Autostrada Transilvania (A3).

[nggallery id=5172]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea