Noi imagini cu lotul 4 al AUTOSTRĂZII Sebeș-Turda. Se montează parapeți, se lucrează la șanțuri și se amenajează taluzul

Paul Voicu - Primar 2020

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a postat joi, 1 februarie, noi imagini cu lucrările executate pe autostrada Sebeș-Turda, lotul 4.

Așa după cum se poate observa în fotografii, se execută lucrări  pentru realizarea șanțurilor, se montează parapeți și se amenajează albia și taluzul.

ELIT

La începutul acestui an, reprezentanţii CNAIR au transmis că lucrările de pe cei 16 kilometri ai lotului 4, între Decea şi Turda, ar urma să fie recepţionate în luna februarie.

Citește și: Pe autostrada Sebeș-Turda, Lotul 1, profitând de vremea bună, italienii de la Pizzarotti au început să lucreze pe toate porțiunile pe care au autorizație

Mihail David - 2020

„Pentru lotul 4 se preconizează întrunirea Comisiei în a doua parte a lunii februarie, în funcţie de condiţiile meteorologice”, au transmis reprezentanţii CNAIR. Prima verificare pe acest lot nu presupune şi deschiderea circulaţiei. Exemplul lotului 3 este concludent, aici reprezentanţii CNAIR identificând mai multe neconformităţie cu ocazia vizitelor efectuate în decembrie şi ianuarie.

Indicatorii tehnici pentru lotul 4: 16,3 km, de la nodul Decea până la intrarea în autostradă în zona Turda; km 53+700 – km 70+000) – stadiu lucrări: 94% (comparativ, în noiembrie, 90%). Constructor este PORR Construct SRL/PORR Bau GMBH, cu contract de 470.004.894,83 lei (fără TVA), semnat în 16 aprilie 2014. Pe acest lot se va face joncţiunea între A10 şi Autostrada Transilvania (A3).

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...