Rămâi conectat

Sport

Nicolae Stanciu, moment special alături de tatăl său, după meciul cu Ucraina. Cariera căpitanului, „salvată” de o pungă de zahăr

Unirea Ziarul

Publicat

în

Nicolae Stanciu, moment special alături de tatăl său, după meciul cu Ucraina. Cariera căpitanului, „salvată” de o pungă de zahăr

Nicolae Stanciu a făcut un meci perfect împotriva Ucrainei și a fost declarat omul meciului. Mijlocașul care a deschis scorul cu un șut fabulos a trăit o bucurie imensă imediat după meci, alături de tatăl său. Contul oficial al naționalei a repus pe tapet un episod dezvăluit de Stanciu în filmul „În inima naționalei”, care spune multe despre dificultățile de la începutul carierei.

Fotbalistul albaiulian este jucătorul momentului în fotbalul românesc, după ce a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale carierei la debutul naționalei la EURO 2024, contra Ucrainei.

Dincolo de super-golul cu care a dezghețat tabela, Stanciu a jucat impecabil și a făcut o mare risipă de efort, dovadă că numai Răzvan Marin a alergat mai mult decât el dintre toți jucătorii de pe teren. Stanciu a fost ales omul meciului de către reprezentanții UEFA și fără îndoială acesta a fost cel mai bun moment al carierei sale, cel puțin la echipa națională.

După meciul de la Munchen, Stanciu a sărbătorit cu zecile de mii de fani români prezenți în tribune, dar cu siguranță că trăirile sale au fost la cote maxime când și-a îmbrățișat tatăl. Stanciu a dezvăluit cu lux de amănunte dificultățile prin care a trecut pe când era doar un puști promițător de 16 ani, după ce a suferit o accidentare gravă la genunchi.

Citește și: EURO 2024: GOOOOL România! Albaiulianul Nicolae Stanciu deschide scorul cu un gol fabulos! România – Ucraina – 3 – 0, goluri marcate de Marin și Drăguș

Familia sa nu-și putea permite o recuperare la o clinică de specialitate, iar tatăl său l-a ajutat cum a putut să treacă peste acel moment de cumpănă și să continue să facă fotbal de performanță.

„În 2009, pe când avea 16 ani, Nicolae Stanciu a suferit o accidentare gravă la genunchi. Recuperarea a fost povestită de el în filmul «În inima Naționalei»: «După ce m-am operat, am făcut exercițiile de recuperare acasă, singur. Nu ne-am permis să mergem la o clinică specializată. Legam o pungă de zahăr și făceam ce arăta în pozele pe care le primisem printate de la medicul de la București». Domnul din stânga imaginii este cel ce a cumpărat acea pungă de zahăr.

Tatăl lui Nicu a fost la meciul cu Ucraina și inima lui a fost plină de mândrie! Mulțumim și noi, domnule Stanciu, fără acea pungă de zahăr iubitorii fotbalului poate nu s-ar mai fi bucurat de golul minunat al lui Nicu!”, a fost mesajul postat de reprezentanții echipei naționale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea