Rămâi conectat

Ştirea zilei

Mutarea Policlinicii de pe strada Mușețelului din Alba Iulia, în vechea locație, se va realiza în circa 4 ani. Spitalul vizează accesarea de bani europeni

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia are în vedere accesarea de bani europeni pentru extinderea, modernizarea și dotarea spațiilor în care a funcționat, acum câțiva ani, policlinica, în vederea relocării acesteia.

Astfel, policlinica se va muta de pe strada Mușețelului, unde funcționează acum, pe Bulevardul Revoluției 1989, unde se află spitalul, și unde a mai funcționat pe vremuri.

Această măsură este luată pentru creșterea eficienței serviciilor medicale furnizate în ambulatoriul integrat, astfel încât pacienții cu patologie să fie explorați cât mai complet, în vederea scăderii costurilor investigațiilor pe perioada internărilor programate.

Astfel, spitalul începe proiectul ”Extindere, modernizare și dotare în vederea relocării Ambulatoriului integrat al Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia”, la parterul corpurilor C+D.

Termenul de depunere a proiectelor în vederea finanțării este 21.10.2018.

Perioada de implementare estimată este 31.12.2021.

2,3 milioane de euro este valoarea maximă eligibilă cu cofinanțare 2% din partea Consiliului Județean Alba, în subordinea căruia se află spitalul.

Mutarea în ambulatoriu se va realiza după terminarea lucrărilor de mansardare corp C+D și întocmirea unui plan adaptat nevoilor pacienților.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea