Rămâi conectat

Actualitate

Moderna începe testarea pentru un nou vaccin anti-COVID19. Cum se va diferenția de vaccinul actual

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Moderna Inc a declarat luni că a administrat primilor pacienţi într-un studiu în stadiu incipient un nou vacccin COVID-19. Noul vaccin este testat ca o potenţială doză îmbunătăţită pentru cel actual.

Compania a declarat că noul său candidat, mRNA-1283, ar putea fi stocat în frigidere în loc de congelatoare, facilitând distribuţia acestuia, în special în ţările în curs de dezvoltare.

Studiul în stadiu incipient va evalua siguranţa şi imunogenitatea mRNA-1283 la trei niveluri de doză şi va fi administrat adulţilor sănătoşi fie ca doză unică, fie în două doze, la 28 de zile distanţă, a spus compania.

Până în prezent în România peste 135.000 de cetăţeni au fost imunizaţi cu serul produs de Moderna. Compania va accelara livrarea către Uniunea Europeană în următoarea perioadă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea