Rămâi conectat

Curier Județean

Misiuni de ordine publică ale jandarmilor din Alba la sfârșit de săptămână

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 08 septembrie — 10 septembrie a.c., jandarmii albaiulieni vor acționa zilnic pe raza județului Alba, în scopul asigurării climatului de ordine și liniște publică, fiind intensificate misiunile specifice pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.   

Concomitent cu menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, în perioada 08 septembrie — 10 septembrie a.c., peste 60 de jandarmi albaiulieni vor acționa zilnic pentru asigurarea măsurilor de ordine și liniște publică la manifestările cultural-artistice, sportive și religioase ce vor fi organizate pe întreg teritoriul județului, dintre care amintim:

1. În perioada 08.09. – 10.09.2017, în Cetatea Alba Carolina, municipiul Alba Iulia, pe timpul desfăşurării manifestărilor cultural artistice ,,Alba Iulia Music and Film Festival”, organizate de Primăria Municipiului Alba Iulia și Asociația pentru Film și Cultură Urbană .

2. În data de 09.09.2017, începând cu orele 13.00, în zona Poiana cu Goruni, localitatea Vinerea, Orașul Cugir, pe timpul desfăşurării manifestării cultural artistice, organizate de Asociația ,,Lupii Sigidavei”-Cugir.

3. În perioada 09.09. – 10.09.2017, începând cu orele 16.00, în comuna Cricău, județul Alba, pe timpul desfăşurării manifestării cultural artistice ,,Sărbătoarea Dacilor la Cricău”, organizată de Asociația  ,,Dacii din Cetate”.

4. În data de 10.09.2017, începând cu orele 13.30, în satul Lupu, comuna Cergău, județul Alba, pe timpul desfăşurării manifestării cultural artistice ,,Fii Satului”, organizată de Primăria comunei Cergău.

5. În data de 10.09.2017, între orele 15.00-23.00, în incinta Căminului Cultural Hopîrta, comuna Hopîrta, județul Alba, pe timpul desfăşurării manifestării cultural artistice ,,Sărbătoarea Satului Hopîrta”, organizată de Primăria comunei Hopîrta.

6. În data de 08.09.2017, începând cu ora 17.00, în municipiul Alba Iulia, pe stadionul „Cetate”, pe timpul desfăşurării meciului de fotbal din cadrul Ligii a- III-a, dintre echipele A.F.C. Unirea 1924 Alba Iulia – A.C.F. Metalurgistul Cugir 1939, organizat de A.F.C. Unirea 1924 Alba Iulia.

Cu această ocazie Jandarmeria Alba recomandă participanților următoarele:  

— să respecte precizările organizatorilor și recomandările forțelor de ordine, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să aibă un comportament decent, în conformitate cu normele de conviețuire socială.
— activitățile stabilite trebuie să se desfășoare în mod pașnic și civilizat, fără a pune în pericol ordinea și liniștea publică, siguranța persoanelor, integritatea corporală, proprietatea publică și privată.
— participanții nu trebuie să aibă asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru șocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a ordinii și liniștii publice.
— să nu lase autoturismele proprietate personală descuiate sau cu bunuri la vedere în interiorul acestora și să acorde o atenție deosebită modului de asigurare a bunurilor și obiectelor personale (genți, poșete, bagaje) precum și a celor cu valoare (bijuterii, aparate foto, video, telefoane mobile), să nu lase copiii nesupravegheați.
— în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte antisociale sau le este tulburată liniștea, cetățenii pot solicita sprijin la numărul unic pentru situații de urgență ‘112’ sau se pot adresa direct echipajelor de jandarmerie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: În Apuseni, iarnă în miezul primăverii. Temperaturile au scăzut de la 22 de grade la 0 grade

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: În Apuseni, iarnă în miezul primăverii. Temperaturile au scăzut de la 22 de grade la 0 grade Potrivit unor imagini postate pe pagina de socializare de pensiunea „Cabana Moților”, în Apuseni sunt peisaje de iarnă. În ultimele două zile temperaturile au scăzut brusc de la 22 de grade, la 0 grade sau chiar sub […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea