Rămâi conectat

Curier Județean

Minorul din Sebeș oprit de polițiști cu focuri de armă, a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat în fața magistraților

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un minor din Sebeș, prins în flagrant în timp ce încerca să fure bunuri, a fost reținut de polițiști. Din cercetări a rezultat că în perioada ianuarie – aprilie, împreună cu alți doi tineri, ar fi săvârșit 7 fapte de furt sau tentativă de furt.

La data de 06 aprilie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un minor de 17 ani, din Sebeș, care este cercetat pentru furt calificat și tentativă de furt calificat.

Tânărul a fost depistat de polițiști, în noaptea de 05/06 aprilie 2020, în timp ce încerca să pătrundă în curtea unui imobil. Acesta nu s-a supus somației, iar un polițist a folosit armamentul din dotare cu care a executat două focuri de avertisment, în plan vertical.

Ulterior, din investigațiile efectuate, a rezultat faptul că, în perioada ianuarie – aprilie 2020, minorul, împreună cu un tânăr de 18 ani, din Sebeș și un bărbat de 37 de ani, din Lupeni, județul Hunedoara, ar fi săvârșit 7 fapte de furt și tentative de furt din locuințe și anexe gospodărești, de pe raza municipiului Sebeș.

În cursul zilei de azi, 7 aprilie, minorul, care avea măsura preventivă a arestului la domiciliu, va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Informații de background:

La data de 06 aprilie 2020, în jurul orei 02.00, polițiștii de investigații criminale din Sebeș, în timp ce acționau pe raza municipiului, au observat un bărbat, care avea fața acoperită și încerca să pătrundă în curtea unui imobil.

Unul dintre polițiști l-a somat și i-a solicitat să se oprească, însă bărbatul nu s-a supus somației, motiv pentru care polițistul a folosit armamentul din dotare și a executat două focuri de armă, în plan vertical.

S-a trecut la urmărirea individului, iar la scurt timp a fost identificat și reținut în incinta unei societăți comerciale, situată în imediata apropiere a locului unde a fost depistat inițial.

Tânărul în vârstă de 17 ani, din Sebeș, este cunoscut cu antecedente penale și se afla
sub măsura preventivă a arestului la domiciliu, fiind cercetat pentru mai multe fapte de furt.

Pe numele său, a fost întocmit un nou dosar penal, pentru tentativă la furt calificat și urmează ca polițiștii să informeze magistrații în legătură cu încălcarea măsurii preventive a arestului la domiciliu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

21 martie 2024: Ziua Mondială a Poeziei, sărbătorită la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Poezie, acorduri muzicale și lansare de carte

Ioana Neag

Publicat

în

21 martie 2024: Ziua Mondială a Poeziei, sărbătorită la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Poezie, acorduri muzicale și lansare de carte Ziua Mondială a Poeziei va fi sărbătorită la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba cu evenimente dedicate adulților și copiilor, interviuri, muzică, expoziție de poezie și desene, precum și lansare de carte. În fiecare an, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea