Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Ministrul Afacerilor Externe, Andrei Marga a demisionat. Vezi ce miniştri noi propune Victor Ponta la Interne, Externe şi Justiţie

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Andrei Marga, ministrul Afacerilor Externe, a urmat exemplul miniștrilor din MAI și a demisionat. Șeful Guvernului a făcut deja propunerile de înlocuire care au fost acceptate de către preşedintele interimar Crin Antonescu. Ceremonia de depunere a jurământului de către noii miniştri ar putea fi organizată în această seară, cu începere de la ora 20.30.

După ce miniştrii Ioan Rus, Victor Paul Dobre şi Andrei Marga şi-au dat demisia, prim-ministrul Victor Ponta, a anunţat că i-a propus ca miniştri pe Mircea Duşa la Ministerul de Interne, pe Radu Stroe ca ministru delegat pentru Administraţie Publică, pe Titus Corlăţean la Ministerul de Externe, pe Dan Şova pentru Relaţia cu Parlamentul şi pe judecătorul Mona Pivniceru la Justiţie.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Consider că şi Ioan Rus şi Victor Paul Dobre şi-au făcut datoria în mod corect, rămân doi oameni pe care îi apreciez, îmi permit să-i numesc prieteni. Pe Marga îl apreciez extrem de mult, cred că va reprezenta România în cel mai bun mod posibil în funcţiile pe care îmi doresc să le accepte în perioada imediat următoare”, a declarat premierul Victor Ponta.

„Deciziile trebuie luate rapid, astăzi trebuie să prezint preşedintelui Antonescu propunerile de remaniere pe care le consider necesare. Consider că România şi Guvernul trebuie să iasă din logica de război în care stă de 8 ani şi că singurul răspuns corect pe care Guvernul trebuie să-l dea atacurilor din partea lui Traian Băsescu şi PDL trebuie să fie răspunsuri serioase, responsabile şi ceea ce oamenii aşteaptă”, a declarat Ponta.

„Cabinetul actual rămâne unul cu mandat limitat. Mi-aş fi dorit să rămână în această formulă până în noiembrie. Acţiunile lui Traian Băsescu şi PDL au afectat atât funcţionarea Guvernului şi a Parlamentului, cât şi voinţa poporului român. Guvernul trebuie să se adapteze noilor situaţii” a precizat prim-ministrul Victor Ponta.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor – ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit și a murit pe cruce, vine cu interdicții creștine sau cu diferite obiceiuri ce diferă de la regiune la regiune. Multe persoane respectă aceste obiceiuri cu speranța că […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea