Rămâi conectat

Politică Administrație

Ministerul Sănătății nu este de acord cu spitalul online: Consultațiile se acordă numai în cabinete și unități sanitare

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prin intermediul unui comunicat Ministerul Sănătății precizează că serviciile de specialitate și consultațiile medicale se acordă numai în unitățile sanitare și cabinetele medicale acreditate.

„Atragem atenția că orice demersuri de a acorda consultații și de a pune diagnostice medicale în spații neacreditate sau în spațiul online neautorizat se situează în afara eticii profesionale și pot aduce grave prejudicii de sănătate publică”, a atenționat Ministerul Sănătății.

Totodată, MS le recomandă pacienților să acceseze numai servicii din cadrul unităților sanitare acreditate și să nu furnizeze date personale sau date din dosarul medical unor persoane neautorizate, scrie Agerpres.

sau date din dosarul medical unor persoane neautorizate.

SpitalOnline.ro, prima platformă de live chat medic — pacient la nivel european, a fost lansată marți în România la inițiativa antreprenorială a unui grup de medici români, cu suportul unor specialiști din Marea Britanie, în urma unei investiții de aproximativ 30.000 de euro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea