Rămâi conectat

Sport

Mihnea Costachi, lider în Openul Internațional al Bulgariei | George Ileană, printre protagoniști

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rezultate bune obținute de șahiștii albaiulieni la puternicul turneu de la Plovdiv, Openul Internațional de șah al Bulgariei, competiție ce se dispută în aceste zile în țara vecină.

Mihnea Costachi a reușit o victorie importantă în runda a șasea.  Jucând cu piesele negre, juniorul albaiulian a câștigat împotriva marelui maestru internațional Tiberiu Georgescu în derbyul românesc al zilei și este lider solitar după 6 runde în Openul Internațional al Bulgariei!!! George Ileană, un alt junior care reprezintă cu cinste Alba Iulia la Plovdiv, a remizat ieri și este clasat momentan pe locul 11 din 87 de participanți în puternicul open din Bulgaria. Să le ținem pumnii strânși juniorilor noștri și în ultimele 3 runde ale turneului din Bulgaria! După aceste rezultate, Mihnea a strâns 5,5 puncte din șase meciuri, iar George Ileană are 4,5 puncte, În runda de vineri după-amiază sunt dueluri cu doi șahiști bulgari, Mihnea întâlnindu-l pe Ivajlo Enchev, iar George pe Ninov Dayan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – Gloria Bistrița, pe Stadionul „Pielarul” din Sebeș | Studenții, o nouă confruntare cu liderul

Dan HENEGAR

Publicat

în

O nouă rundă în eșalonul terț, etapă în care în play-off, CS Universitar Alba Iulia dă piept, la Sebeș, astăzi, ora 17.00, cu Gloria Bistrița-Năsăud, liderul Seriei 9. CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 31 de puncte) – Gloria Bistrița-Năsăud (locul întâi, 44 de puncte), sâmbătă, ora 17.00, pe Stadionul „Pielarul”, în play-off. Întâlnire de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea