// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Mihnea Costachi, lider în Openul Internațional al Bulgariei | George Ileană, printre protagoniști

Rezultate bune obținute de șahiștii albaiulieni la puternicul turneu de la Plovdiv, Openul Internațional de șah al Bulgariei, competiție ce se dispută în aceste zile în țara vecină.

Mihnea Costachi a reușit o victorie importantă în runda a șasea.  Jucând cu piesele negre, juniorul albaiulian a câștigat împotriva marelui maestru internațional Tiberiu Georgescu în derbyul românesc al zilei și este lider solitar după 6 runde în Openul Internațional al Bulgariei!!! George Ileană, un alt junior care reprezintă cu cinste Alba Iulia la Plovdiv, a remizat ieri și este clasat momentan pe locul 11 din 87 de participanți în puternicul open din Bulgaria. Să le ținem pumnii strânși juniorilor noștri și în ultimele 3 runde ale turneului din Bulgaria! După aceste rezultate, Mihnea a strâns 5,5 puncte din șase meciuri, iar George Ileană are 4,5 puncte, În runda de vineri după-amiază sunt dueluri cu doi șahiști bulgari, Mihnea întâlnindu-l pe Ivajlo Enchev, iar George pe Ninov Dayan.

Dan HENEGAR