Rămâi conectat

Sport

Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), locul 16 în seria de calificare, la Campionatele Europene de atletism

Dan HENEGAR

Publicat

în

Mihaela Blaga (AC „Mica Romă”/ CSU Alba Iulia) a terminat pe locul al 16-lea în a doua serie de calificare în proba de 3000 metri obstacole din cadrul Campionatului European de atletism pentru seniori, competiție majoră ce a debutat azi, la Roma.

Sportiva din Alba, în vârstă de 20 de ani, debutantă la acest nivel și calificată pe ultima sută de metri la Europenele de Atletism a avut timpul 10:32.84 (locul 16, ultimul din serie), într-o probă câștigată de Alice Finot (Franța), cu rezultatul 9:29.28 (SB). Primele 8 competitoare din fiecare serie au obținut calificarea în finală, iar o sportivă nu a încheiat cursa.

Pentru Mihaela Blaga, pregătită de Cristina Man, prezența la acest nivel reprezintă în sine o performanță, ea fiind doar de câteva luni la categoria competițională tineret.

„A fost prima experiență la acest nivel. Mai avem de lucrat la toate nivelurile fizic, mental, tactic. După cum spuneam și înaintea acestor Campionate Europene calificarea în sine a reprezentat pentru noi o mare realizare. O felicit pe Mihaela, nu a fost cea mai bună cursă dar cu siguranță a avut multe de învățat pentru cursele următoare„,  a spus Cristina Man.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: România lui Stanciu și Rațiu a reușit o calificare de vis! „Tricolorii”, în optimile de finală ale EURO 2024 după ce au câștigat grupa!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

România lui Nicolae Stanciu și Andrei Rațiu, fotbaliștii din Alba, a scris istorie prin calificarea în optimile de finală ale EURO 2024. O poveste incredibilă a României fotbalistice, care și-a regăsit identitatea și demnitatea, pierdute în ultimele decenii în mediocritate și ratări continue. Turneu european de vis pentru admirabilii „tricolori”, reprezentativa noastră câștigând grupa! Asta […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea