Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Metalurgistul Cugir a mai adus doi jucători: Căt. Pop (revenit) și Androne (Minerul Lupeni)

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Metalurgistul Cugir, cea mai bine clasată dintre conjudețene, locul secund în Seria 9 din Liga 3, a încheiat cantonamentul centralizat la domiciliu, în agenda pregătirii din intersezon mai figurând o dublă amicală cu Retezatul Hațeg (sâmbătă, la ora 11.00, pe teren propriu, returul, o săptămână mai târziu, în Hunedoara).

Cu o singură achiziție, atacantul Cîrloanță (împrumutat de la CSC Șelimbăr), și un lot redus numeric, în condițiile accidentării lui Haj (fractură la laba piciorului stâng, încă are piciorul imobilizat în gips și va rata debutul sezonului), “roș-albaștrii” au înregimentat în aceste zile alți doi jucători “under”.

Astfel l-au rechemat la antrenamente pe mijlocașul stânga Cătălin Pop (la care au renunțat la finele anului trecut) și l-au achiziționat pe David Androne (Viitorul Minerul Lupeni). Acesta este născut în anul 2005, a jucat titular în toate meciurile sezonului în Liga 4 Hunedoara pentru formația clasată pe locul secund (lider, Gloria Geoagiu, pregătită de Gabriel Cotoară), evoluează pe postul de fundaș dreapta (la nevoie mijlocaș de bandă) și în vara trecută a fost o perioadă, în probe, la FCSB.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Adu Academy Șona (iarăși „manita” Macarie), CS Ocna Mureș și Voința Stremț – victorii nete! ”Lanterna roșie” s-a predat rapid la Galtiu!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 28-a: Adu Academy Șona, CS Ocna Mureș și Voința Stremț – victorii nete! Ionuț Macarie – iarăși „manita”, FC Lopadea Nouă, ”lanterna roșie” s-a predat rapid la Galtiu! CIL Blaj – Energia Săsciori 3-1 (2-1) Campioana stagiunii a reușit o nouă victorie, în derby-ul rundei, revenind de la 0-1 contra revelației […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea