Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Metalurgistul Cugir a mai adus doi jucători: Căt. Pop (revenit) și Androne (Minerul Lupeni)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir, cea mai bine clasată dintre conjudețene, locul secund în Seria 9 din Liga 3, a încheiat cantonamentul centralizat la domiciliu, în agenda pregătirii din intersezon mai figurând o dublă amicală cu Retezatul Hațeg (sâmbătă, la ora 11.00, pe teren propriu, returul, o săptămână mai târziu, în Hunedoara).

Cu o singură achiziție, atacantul Cîrloanță (împrumutat de la CSC Șelimbăr), și un lot redus numeric, în condițiile accidentării lui Haj (fractură la laba piciorului stâng, încă are piciorul imobilizat în gips și va rata debutul sezonului), “roș-albaștrii” au înregimentat în aceste zile alți doi jucători “under”.

Astfel l-au rechemat la antrenamente pe mijlocașul stânga Cătălin Pop (la care au renunțat la finele anului trecut) și l-au achiziționat pe David Androne (Viitorul Minerul Lupeni). Acesta este născut în anul 2005, a jucat titular în toate meciurile sezonului în Liga 4 Hunedoara pentru formația clasată pe locul secund (lider, Gloria Geoagiu, pregătită de Gabriel Cotoară), evoluează pe postul de fundaș dreapta (la nevoie mijlocaș de bandă) și în vara trecută a fost o perioadă, în probe, la FCSB.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Industria Galda 2-2 (0-1), în derby „de Alba” | „Lanterna roșie”, remiză dar și retrogradare matematică

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir remizează în derby „de Alba” cu Industria Galda de Jos, scor 2-2 (0-1), după o confruntare spectaculoasă în care vizitatorii au condus la pauză, „roș-albaștrii” au întors scorul, dar Frențiu, în prelungiri (90+3) a restabilit egalitatea. O remiză venită după 6 înfrângeri la rând pentru ultima clasată, una cu gust amar, întrucât la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea