Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Mesajul șefei de promoție de la Colegiul Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia: „Sunt foarte onorată să port acest titlu de șef de promoție și să fiu absolventa acestei prestigioase instituții de învățământ”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe pagina de socializare a Colegiului Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia, acesta au postat un mesaj de felicitări pentru șefa de promoție, Cosmina Pop.

„Absolventa Cosmina Pop este șefa Promoției 2020 – ,,General Ioan Emanoil Florescu” a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. Încă de la începtutul liceului Cosmina și-a stabilit obiective mărețe, reușind prin pregătire intensă și constantă să devină șef de clasă, elev plutonier adjutant și mai apoi șef de promoție. Ea a absolvit colegiul militar albaiulian cu media generală 9,77.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pe Cosmina o încearcă acum, la finalul acestui capitol frumos, care a fost colegiul militar, sentimente de bucurie dar și de nostalgie. Este fericită că și-a atins obiectivele pe care și le-a fixat, dar tristă pentru că se desparte de colegii care timp de patru ani i-au fost aproape, de cadrele didactice și militare.

„Sunt foarte onorată să port acest titlu de șef de promoție și să fiu absolventa acestei prestigioase instituții de învățământ militar liceal. Sunt fericită că am atins obiectivele pe care mi le-am stabilit dar în același timp sunt tristă pentru că îmi părăsesc colegii, cadrele didactice și militare. Sunt conștientă însă că viața este un drum cu un singur sens și trebuie să îi urmez cursul. Sunt nerăbdătoare să îmbrac uniforma de student, să îmi cunosc noii colegi și să îmi stabilesc noile obiective” a spus Cosmina.
Datorită performanțelor școlare deosebite, Cosmina a fost desemnată anul trecut, elevul plutonier adjutant, elevul cu cel mai mare grad onorific în colegiul militar. Despre îndeplinirea acestei misiuni, Cosmina spune că a reprezentat o mare responsabilitate dar a ajutat-o să devină mai sociabilă și mai tolerantă cu ceilalți. Ea îi îndeamnă pe colegi să se pregătească în continuare „pentru că repetiția este cheia învățăturii, iar învățătura este cheia succesului și să nu uite că fac parte din marea familie a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul!”.

Diriginta Cosminei, doamna profesoară Simina Dura, spune despre eleva sa că a fost un model de implicare, dăruire și reușită în pregătirea școlară.
„Cosmina a fost, pentru mine, o provocare! O provocare să o cunosc, să o înteleg dar mai ales să-i transmit cunoștințe la un nivel înalt. O elevă cu un potențial intelectual deosebit, s-a dăruit pregătirii cu o seriozitate rar întâlnită la un elev. Astfel de-a lungul celor patru ani, s-a menținut pe primul loc în clasă. A reprezentat pentru colegi un sprijin atunci când i se solicita ajutorul pentru a întelege și rezolva sarcinile didactice. Sunt convinsă că va dovedi aceeași abnegație și implicare pentru pregătirea sa atât ca studentă cât și ca profesionist. O felicit, îi doresc mult succes și să își facă o viață frumoasă, plină de satisfacții!”.

În urma repartiției care a avut loc joi, 9 iulie, Cosmina a fost admisă la Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” București, specializarea calculatoare și tehnologia informației.

Felicitări, Cosmina! Suntem mândri de tine şi îţi dorim mult succes în tot ceea ce îți propui în viitor!”, a scris Colegiul Militar pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

8 mai: Lansare de carte la Palatul Principilor Transilvaniei. Silvan Th. Stâncel, prezintă volumul „Androidul romantic”

Bogdan Ilea

Publicat

în

8 mai: Lansare de carte la Palatul Principilor Transilvaniei. Silvan Th. Stâncel, prezintă volumul „Androidul romantic” Volumul „Androidul romantic,” o carte descrisă într-un singur cuvânt, viață, scrisă de către directorul Bibliotecii Județene „Lucian Balga,” Silvan Th. Stâncel urmează să apară la Palatul Principilor Transilvaniei în data de 8 mai. Citește și: O firmă din Târgu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea