Mesajul lui Klaus Iohannis de Ziua Copilului:: ”Fiți aliații mei în această luptă împotriva virusului. Împreună vom depăși cu bine această perioadă”

Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de 1 iunie, Ziua Copilului 2020, tuturor prichindeilor. Acesta le-a mulțumit copiilor pentru felul în care au rezistat în perioada stării de urgență și le-a recomandat să respecte în continuare măsurile sanitare. De asemenea, le-a urat succes elevilor care susțin examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat.

„Dragi copii,

ELIT

Anul acesta sărbătorim 1 Iunie în condiții neobișnuite, întrucât trebuie să facem față cu toții, de la mic la mare, luptei cu virusul care ne poate pune sănătatea în pericol. Știu cât de greu v-a fost în aceste luni, departe de colegi, de prieteni, de activitățile pe care le făceați zilnic cu plăcere.

Ați făcut eforturi extraordinare și v-ați adaptat școlii online, înțelegând astfel că educația rămâne la fel de importantă în tot acest timp.

Mihail David - 2020

Vă mulțumesc pentru că ați fost înțelegători și că i-ați protejat pe cei dragi, pe părinți și mai ales pe bunici, care sunt cei mai vulnerabili în fața bolii.

Celor care veți susține în curând examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat, vă doresc mult succes! Anul acesta, condițiile în care se vor desfășura examenele sunt diferite, dar sunt convins că vă veți descurca foarte bine!

Am încredere că aceste încercări vă vor face mai puternici și că nu veți lăsa nimic să stea în calea ambițiilor voastre.

Dragi copii,

Prin respectarea regulilor sanitare, fiți aliații mei în această luptă împotriva virusului și vă asigur că împreună vom depăși cu bine această perioadă!

La mulți ani cu multe bucurii!”

Sursa: știripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...