Mesaj de felicitare postat de Colegiul Militar pentru o fostă elevă, șefă de promoție la Academia de Tehnică Militară „Ferdinand I”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Reprezentanții Colegiului Național Militar ” Mihai Viteazul” Alba Iulia a postat pe pagina de Facebook un mesaj de felicitare pentru Alexandra Cătinean, absolventă a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, promoția 2016, care a terminat ei patru ani de studiu, la Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” București ca șefă de promoție, pe specializare.

„Aș păși încrezătoare în forțele proprii și cu același entuziasm pe acest drum, convinsă fiind de faptul că fiecare sacrificiu își are meritul său”, ne mărturisește sublocotenentul Alexandra Cătinean, absolventă a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, promoția 2016.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Cu rezultate bune la învățătură și purtare, Alexandra a avut în clasa a XII-a, gradul de elev sergent major și a ales să își continue studiile la Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” București, programul „Comunicații pentru apărare și securitate”. În academie a continuat pe aceeași linie, a performanței, reușind să finalizeze cei patru ani de studiu ca șefă de promoție, pe specializare.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Pregătită să preia atribuțiile primei sale funcții din cariera de ofițer, Alexandra afirmă cu tărie că ar urma același drum.

„Privind în urmă, dacă ar fi să reiau întreg procesul de formare și învățare, încă de la susținerea admiterii în Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, aș lua aceleași decizii, fără nicio urmă de ezitare. Aș păși încrezătoare în forțele proprii și cu același entuziasm pe acest drum, convinsă fiind de faptul că fiecare sacrificiu își are meritul său.
Acest rezultat reprezintă cu adevărat întreaga mea evoluție, care se datorează atât cadrelor didactice și militare cărora le sunt recunoscătoare și le respect nespus pentru toată implicarea și efortul depus, cât și colegilor alături de care am învățat ce înseamnă camaraderia și încrederea.

Afirm cu mândrie de fiecare dată că sunt absolventă a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, precum și proaspătă absolventă a Academiei Tehnice Militare „Ferdinand I” din București, obținând primul grad, și anume acela de sublocotenent inginer. În continuare, îmi voi desfășura activitatea cu aceeași motivație, seriozitate și implicare deplină în cadrul Comandamentului Apărării Cibernetice”, a spus Alexandra.

Profesoara Simina Dura, diriginta Alexandrei, spune despre ea că a fost „o elevă deosebită și o colegă dragă tuturor din clasă. A fost mereu preocupată de învățare, fiind printre premianți, dar și de cei din jurul ei, știind să fie acolo unde era nevoie de ea. Am știut că drumul ei în școală dar și în viață va fi unul frumos. Sunt mândră de ea și de faptul că a purtat renumele colegiului la cote înalte!”.

Și noi suntem mândri de tine, Alexandra! Te felicităm și îți dorim să îți atingi mereu obiectivele!”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419