Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Mesaj de felicitare postat de Colegiul Militar pentru o fostă elevă, șefă de promoție la Academia de Tehnică Militară „Ferdinand I”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Reprezentanții Colegiului Național Militar ” Mihai Viteazul” Alba Iulia a postat pe pagina de Facebook un mesaj de felicitare pentru Alexandra Cătinean, absolventă a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, promoția 2016, care a terminat ei patru ani de studiu, la Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” București ca șefă de promoție, pe specializare.

„Aș păși încrezătoare în forțele proprii și cu același entuziasm pe acest drum, convinsă fiind de faptul că fiecare sacrificiu își are meritul său”, ne mărturisește sublocotenentul Alexandra Cătinean, absolventă a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, promoția 2016.

Cu rezultate bune la învățătură și purtare, Alexandra a avut în clasa a XII-a, gradul de elev sergent major și a ales să își continue studiile la Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” București, programul „Comunicații pentru apărare și securitate”. În academie a continuat pe aceeași linie, a performanței, reușind să finalizeze cei patru ani de studiu ca șefă de promoție, pe specializare.

Pregătită să preia atribuțiile primei sale funcții din cariera de ofițer, Alexandra afirmă cu tărie că ar urma același drum.

„Privind în urmă, dacă ar fi să reiau întreg procesul de formare și învățare, încă de la susținerea admiterii în Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, aș lua aceleași decizii, fără nicio urmă de ezitare. Aș păși încrezătoare în forțele proprii și cu același entuziasm pe acest drum, convinsă fiind de faptul că fiecare sacrificiu își are meritul său.
Acest rezultat reprezintă cu adevărat întreaga mea evoluție, care se datorează atât cadrelor didactice și militare cărora le sunt recunoscătoare și le respect nespus pentru toată implicarea și efortul depus, cât și colegilor alături de care am învățat ce înseamnă camaraderia și încrederea.

Afirm cu mândrie de fiecare dată că sunt absolventă a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia, precum și proaspătă absolventă a Academiei Tehnice Militare „Ferdinand I” din București, obținând primul grad, și anume acela de sublocotenent inginer. În continuare, îmi voi desfășura activitatea cu aceeași motivație, seriozitate și implicare deplină în cadrul Comandamentului Apărării Cibernetice”, a spus Alexandra.

Profesoara Simina Dura, diriginta Alexandrei, spune despre ea că a fost „o elevă deosebită și o colegă dragă tuturor din clasă. A fost mereu preocupată de învățare, fiind printre premianți, dar și de cei din jurul ei, știind să fie acolo unde era nevoie de ea. Am știut că drumul ei în școală dar și în viață va fi unul frumos. Sunt mândră de ea și de faptul că a purtat renumele colegiului la cote înalte!”.

Și noi suntem mândri de tine, Alexandra! Te felicităm și îți dorim să îți atingi mereu obiectivele!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 27-28 aprilie 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Trusa de prim-ajutor sau triunghiurile reflectorizante nu or să mai fie obligatorii pentru o anumită categorie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea