Rămâi conectat

Sport

Medalii de argint pentru CSȘ Blaj la Campionatele Naționale de volei junioare

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSȘ Blaj a devenit vicecampioană națională la volei feminin, junioare, după ce a disputat finala mare a turneului de la Brașov, deși la startul competiției nu era cotată printre favorite. CSS Blaj1

În ultimul act, echipa din “Mica Romă” a întâlnit campioana en-titre, Dinamo Romprest București, ce și-a păstrat titlul de anul trecut, impunându-se cu scorul de 3-0 (25-22, 25-22, 25-10), primele două seturi fiind echilibrate.

CSȘ Blaj a reușit o performanță deosebită, prin prezența în ultimul act și adjudecarea medaliilor de argint, depășindu-și rezultatul din 2014, când și-a adjudecat medaliile de bronz. În finala mică, LPS Satu Mare a învins Medicina Tg. Mureș, cu 3-2, dar apoi a pierdut medaliile la “masa verde”.

*Ramona Rus desemnată MVP-ul turneului

Lotul deplasat de CSŞ Blaj a fost format din următoarele jucătoare: Sorina Mocan (cpt.), Ramona Rus (a fost desemnată jucătoarea turneului), Alexandra Biriş (au jucat şi în Divizia A1), Andra Balu, Cristiana Ilieşiu, Alexandra Gherman, Miruna Meteş, Diana Popa, Irina Viloiu şi Raluca Rotar (libero).CSS Blaj1

*La Blaj voleiul este sportul rege!

„Mica Romă” se bucură pentru performanțele realizate de echipele din localitate. După titlul național adjudecat de Volei Alba-Blaj, acum a venit rândul junioarelor să facă un rezultat deosebit, la nivel național.

*Revanșa, după trei eșecuri

În penultimul act, CSȘ Blaj a trecut de CSM Satu Mare, scor 3-1 (25-22, 25-18, 13-25, 26-24) și a reușit, pe lângă mult râvnita calificare să-și ia revanșa împotriva echipe ce i-a administrat trei eșecuri în acest sezon (turneu semifinal și faza finală a ONSS).

Formaţia condusă de Ugliesa Segrt a jucat în penultimul act împotriva echipei CSM Satu Mare (oponenta fiind în fapt formaţia ce a învins-o recent în finala ONSS, de la Alexandria). În celălalt meci, Dinamo – Medicina Tg. Mureș 3-0.

Sătmărencele au avut o formulă ce include jucătoare care în stagiunea precedentă au evoluat pe prima scenă, în Divizia A1, pentru CSM Satu Mare. Gruparea din „Mica Romă” și-a luat revanşa şi implicit a depăşit performanţa de anul trecut, când a cucerit medaliile de bronz.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba) *CSM Unirea Alba Iulia 2 – CIL Blaj 0-4 (0-2): Nicula (38), R. Trif (45, penalty), Tomuța (61), Borșoi (77). Liderul, a treia victorie consecutivă, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea