Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

MASA de REVELION 2021: IDEI privind crearea unui fundal festiv perfect pentru masa din seara dintre ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
MASA de REVELION 2021: IDEI privind crearea unui fundal festiv perfect pentru masa din seara dintre ani

În noaptea de Revelion, pe lângă mâncare, băutură și companie plăcută, vei avea nevoie și de un decor festiv ca să întreții atmosfera de sărbătoare. Îți prezentăm în continuare câteva idei privind crearea unui fundal perfect pentru masa din seara dintre ani.

Citește și: Mesaje de Anul Nou 2022. Urari de Anul Nou 2022. Felicitari de Anul nou 2022. Mesaje de Revelion 2022. SMS de Anul Nou 2022

Când vine vorba despre planificarea unei mese speciale, astfel de detalii pot fi destul de dificil de pus în practică și, adesea, ne dăm seama de existența lor în ultima clipă.

Dacă ai rămas în pană de idei în ceea ce privește decorarea, stai fără grijă, avem noi câteva sfaturi despre aranjarea mesei de Revelion:

Păstrează totul simplu

O masă încărcată poate distrage atenția oaspeților de la mâncarurile gătite de tine. Asta ca să nu mai spunem că poate face dificilă conversația între comeseni. Nu aglomera masa, iar, dacă simți că ai supra-decorat-o, poți înlătura unele elemente chiar înainte de a servi cina. În orice caz, asigură-te că ai lăsat destul loc pentru platouri și farfurii!

Alege o culoare

Alegerea unei culori este primul pas pe care trebuie să îl faci. Bineînțeles, e indicat să menții totul simplu, cu una sau două culori.

Citește și: Mesaje de Anul Nou corporate. Urări de Anul Nou profesionale. Felicitări de Anul Nou OFICIALE și business care pot fi transmise prin SMS de Revelion

Elemente naturale

Lasă elementele naturale să facă toată treaba! Alege conuri de pin, citrice, merișoare, bețe de scorțișoară sau rozmarin, ca să accentuezi farmecul sărbătorilor de iarnă.

Iluminatul

Tipul de lumină ales de tine va ajuta la crearea unei stări de spirit potrivite pentru masa de Revelion. Dacă vrei un iluminat simplu, dar de efect și elegant, leagă de candele muguri și fire de iarbă, cu ajutorul împletiturilor de iută. Pentru un aranjament mai sofisticat, așează câteva candelabre pe masă, cu lumânări în culori neutre. Ca să faci masa să strălucească, poți folosi trei candelabre mici cu lumânări de câțiva centimetri, cu fitil alb.

Citește și: MESAJE de SFANTUL IOAN. Urări de Sf Ioan. Felicitări de Sfântul Ioan. Mesaje de „La mulţi ani” care pot fi trimis prin SMS de Sfântul Ioan Botezătorul

Atenție la detalii

Nu uita să cureți tacâmurile și farfuriile! Înainte de a pune masa de Revelion, folosește un prosop curat și uscat pentru a lustrui tacâmurile și paharele – în acest mod, masa va străluci în lumina lumânărilor.

Fața de masă

Folosește o față de masă din bumbac. Greutatea acesteia va face ca ea să rămână lipită de masă și va reprezenta un fundal neutru ideal pentru tacâmuri elegante ce trebuie scoase în evidență.

Aranjamente florale

O piesă centrală cu portocale, scorțișoară, merișoare și pin, toate așezate elegant într-un coșulet, va readuce emoția pe care ai simțit-o în zilele de Crăciun. Ca alternativă, poți face un aranjament din lalele roșii, piciorul-cocoșului și merișoare în recipiente speciale, pentru o notă aparte. Buchetele de conuri de pin pot contribui la tema de iarnă pentru masa din seara de Revelion.

Citește și: Obiceiuri de Anul Nou • Datini şi tradiţii de Anul Nou la români: Capra, Plugusorul, Ursul, Sorcova

Vesela

Drept șervețele, poți rula prosoape de bar pe care să le legi cu împletitura din iută. În ceea ce privește paharele, le poți folosi pe cele cu gât înalt pentru apă, iar cele pentru vin nu trebuie să fie speciale, ci le poți utiliza pe cele normale. Deși, în mod tradițional, farfuriile se pun de ambele laturi ale mesei, poți încerca ceva diferit, plasând totul în partea dreaptă!

Sursa: impact.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România

Ziarul Unirea

Publicat

în

25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România Anual la data de 25 aprilie este sărbătorită Ziua Justiţiei Militare, marcând, astfel, data la care, în anul 1919, a luat fiinţă Serviciul Contencios al Ministerului de Război, prin Decretul-lege nr. 1625, semnat de regele Ferdinand, act ce a marcat înfiinţarea unei structuri specializate în asigurarea asistenţei juridice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea