Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

MARŢI: „Târg de Dragobete” în aer liber, la Alba Iulia. „Fii Romeo pentru o zi”, „Gardul Dragostei” şi alte activităţi.Cum poţi câştiga o zi la SPA sau o cină romantică în doi?

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

targ de dragobete la alba iuliaDe Dragobete, cuplurile de îndrăgostiţi din Alba Iulia, şi nu numai,  vor avea ocazia să participe la un târg dedicat lor.

Este vorba despre „Târg de Dragobete”, ce se va desfăşura pe parcursul zilei de marţi, 24 februarie, în aer liber, în faţa Casei de Cultură a Studenţilor din oraş. De la obiecte tradiţionale, mărţişoare, cocktail-uri, bar cake,  proiecţie de clipuri şi poze cu şi pentru îndrăgostiţi, baloane în formă de inimă, de toate vor putea fi găsite în bazar. De asemenea, tinerii pot fi „Romeo pentru o zi” sau îşi pot lega iubirea cu un lacăt de gardul dragostei.

Se va organiza şi o tombolă cu premii inedite pentru îndrăgostiţi, iar pe scena Casei de Cultură, un spectacol folcloric, cu dansuri, cântece şi obiceiuri tradiţionale, cu artişti renumiţi ai judeţului. Târgul va fi deschis între orele 11.00 – 20.00.

Programul Târgului de Dragobete:
Orele 11.00 – 20.00, în faţa Casei de Cultură a Studenţilor, Activităţi de Dragobete
– Târg de obiecte tradiţionale
– Bazarul de Dragobete îţi aduce un mărţişor
– Cocktailuri pentru îndrăgotiţi
– Cofetăria Corina Bar Cake
– Picturi pe faţă
– Proiecţie de clipuri şi poze cu şi pentru îndrăgotiţi
– Baloane în formă de inimă pentru cupluri
– Tomboă cu premii

Dacă participi la o activitate primeşti un bilet pentru tombolă. Cât mai multe activităţi efectuate în cuplu aduc mai multe bilete şi totodată mai multe şanse de câştig

Premii: cină romantică în doi la o pensiune, masaj de relaxare, o zi la SPA în doi, imaginea de anul următor a Târgului de Dragobete, produse oriflame.

Fii Romeo pentru o zi (O serenadă la balconul iubitei tale, noi îţi dăm decorul şi costumaţia, tu haide cu inspiraţia)

Fotografii de cuplu în ramă de dor (Vrei să ai cea mai tare şi şi mai frumoasă poză cu iubita/iubitul ta/tău????Te aşteptăm cu diferite rame şi cadre doar pentru voi!!!)

Cea mai frumoasă poezie de dragoste (câştigă un premiu pentru partenera/partenerul tău compunând cea mai frumoasă poezie de dragoste…atenţie în rime)

Vino să îţi legi iubirea printr-un lacăt la gardul dragostei (Vino alături de persoana iubită şi leagă  un lacăt de un gard mare în formă de inimă)

Ora 18.00: Sala mare a Casei de Cultură a Studenţiloe, spectacol folcloric
Dansuri populare şi obiceiuri tradiţionale cu:
Ansamblul folcloric „Doina Mureşului” Ciugud
Asociaţia „Alba Carolina” Alba Iulia
Doine de dragoste şi muzică care îţi ajung la suflet cu soliştii: Bianca Şuşman, Mădălina Crişan, Cristina Todor, Georgiana Petrescu
Invitaţi speciali: Nicolae şi Georgeta Plută, Cătălin Haşa
Acompaniament muzical: prof. Cristian Şuşman, Andrei Nicoară, Valentin Joldeş


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: CS Unirea Alba Iulia a aniversat 50 de ani de la înființare: Peste 150 de sportivi și antrenori prezenți la eveniment

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: CS Unirea Alba Iulia a aniversat 50 de ani de la înființare: Peste 150 de sportivi și antrenori prezenți la eveniment Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia a aniversat, marți, 7 mai, împlinirea a 50 de ani de la înființare, printr-un eveniment în cadrul căruia conducerea instituției, respectiv directorul Corneliu Mureșan, și-a exprimat recunoștința față […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea