Marți, ora 15.00, sub Drăgana, Metalurgistul Cugir – FC Avrig | Rundă intermediară în eșalonul terț, începe programul comprimat

Paul Voicu - Primar 2020

Marți, 27 martie, de la ora 15.00, pe “Arena Cugir” se dispută întâlnirea dintre Metalurgistul Cugir și FC Avrig, o întâlnire contând pentru prima etapă a returului Seriei a 5-a și reprogramată din pricina amânării startului părții secunde a campionatului.

Se poate spune că gruparea de sub Drăgana s-a pregătit toată iarna pentru acest joc, dar a intervenit o nouă modificare a programului competițional, prin amânarea din weekend a etapei a 19-a, când trebuia să întâlnească, în deplasare, Gaz Metan Mediaș II, meci mutat în 3 aprilie, motiv pentru care programul este unul comprimat la maximum, până în Vinerea Mare fiind 4 întâlniri.

ELIT

*Cîrstean, împotriva fostei echipe

FC Avrig a lăsat o impresie excelentă la precedenta descindere în Alba, pierzând nemeritat la Galda de Jos, 0-1, cu Industria, un meci în care Bratima a ratat un penalty. Din distribuția nou-promovatei sibiene face parte și fostul golgheter al “roș-albaștrilor”, atacantul Adrian Cîrstean, dorit în intersezon la Metalurgistul. “Întâlnim o echipă mult schimbată în bine comparativ cu toamna, adversarii întărindu-se, printre alții, cu Cîrstean și Bratima, văzându-se aceasta contra Industriei unde au dominat aproape tot meciul. Trebuie să fim atenți și concentrați, nu ne așteaptă un duel facil. Avem nevoie de victorie pentru moral și suntem hotărâți să câștigăm”, a punctat antrenorul Călin Moldovan. După ultimele modificări din calendar, partida cu FC Avrig este a doua consecutivă pe teren propriu pentru metalurgiști, venind după derby-ul “de Alba”, cu Unirea Alba Iulia și înaintea confruntării interne cu Fotbal Comuna Recea. Din tabăra cugireană absentează M. Neagu – suspendat, reintră Negrescu, iar Vărărean și Șuteu sunt apți de joc după unele probleme medicale. În această etapă, dintre conjudețene stau Industria Galda și Performanța Ighiu, iar Unirea Alba Iulia joacă miercuri, la Dumbrăveni, cu Gaz Metan Mediaș II.

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...