Rămâi conectat

Politică Administrație

Marius Hațegan, secretar general PNL Alba: PNL Alba este singurul partid din județ cu cheltuieli acceptate în totalitate la decontare, pentru alegerile locale din 2020

Andreea Ștefan

Publicat

în

La alegerile locale din toamna anului 2020, PNL a obținut, în mod evident, cel mai bun scor politic la nivelul județului, câștigând 60 de primari.

A făcut asta nu doar cu fața spre alegători, cu proiecte de dezvoltare semnificativ mai clare și mai serioase, ci și în condițiile unei administrări financiare exigente a campaniei și cu respectarea totală a legislației electorale în vigoare.

Citește și: Marius Haţegan, vicepreşedinte CJ Alba: Consiliul Judeţean a demarat procedurile de licitaţie pentru proiectarea şi execuţia a trei proiecte de infrastructură rutieră

Competitorii noștri trebuie să accepte că nu e întâmplător faptul că suntem un exemplu, pe țară, și în această privință. Pentru noi, validarea unei curse electorale e importantă și la urne, acolo unde oamenii aprobă ce ai făcut și ce vrei să faci, dar și în privința modului corect de folosire a resurselor de campanie.

Se știe că PNL este partidul cu cele mai multe organizații din județ, prin urmare, și cu cei mai mulți membri care au contribuit financiar la campania din toamnă. Rapoartele de venituri și cheltuieli analizate de Autoritatea Electorală Permanentă au fost acceptate în totalitate la decontare, conform legii. Suntem singurul partid din județ care n-a omis nimic din ce pretinde legea și n-a fost penalizat. Stăm drept, așa cum permite corectitudinea, și la acest capitol. Le mulțumesc tuturor celor care au contribuit la acest aspect, de la mandatar financiar, la fiecare membru. Alții, care au urmat ”drumul scurt” și au fost urecheați, nu vor putea spune același lucru!

PNL Alba pune la dispoziția tuturor celor interesați concluziile oficiale și detaliate, cu privire la decontarea cheltuielilor, în conformitate cu transparența privind finanțarea campaniilor electorale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online Internetul este, fără îndoială, un plus pentru noi toți. N-am fost nicicând mai aproape, chiar și de la distanță, cum suntem acum, în epoca digitală. O simplă postare și un singur click ne țin în contact, ne oferă acces la informație și schimb […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea