Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

Marius Hațegan: „Întâlnirea premierului Nicolae-Ionel Ciucă cu reprezentanții fabricilor de porțelan Apulum și IPEC din Alba Iulia”

BONTEA Alexandru

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
Marius Hațegan: „Întâlnirea premierului Nicolae-Ionel Ciucă cu reprezentanții fabricilor de porțelan Apulum și IPEC din Alba Iulia”

Întâlnirea premierului Nicolae-Ionel Ciucă cu reprezentanții fabricilor de porțelan Apulum și IPEC din Alba Iulia.

Avem în spate ani în care problemele ridicate, indiferent de cine sau de unde din Alba, au fost ascultate de PNL și, majoritatea, rezolvate. Un raport de eficiență garantat inclusiv de parlamentarii noștri și de toți cei din Alba care lucrează în instituții din București.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

Azi, împreună cu Ion Dumitrel, am însoțit o delegație formată din reprezentanți ai celor mai mari companii producătoare de porțelan, IPEC și Apulum, la întâlnirea cu prim-ministrul Nicolae Ciucă. Pentru că și acest segment economic, deosebit de performant în Alba, caută zilnic soluții la criza energetică.

Dacă plafonarea la curent rămâne garantată prin ordonanța din septembrie, în întâlnirea de azi premierul a dat asigurări că se va aplica, și în cazul gazului, un model care să fie extins de la consumatorii casnici spre CET-uri și agenți ecomomici.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Publicitate electorală | Paul Voicu: Echipa Vușcan este garanția revenirii la normalitate și la o administrație condusă cu cap

Ziarul Unirea

Publicat

în

Paul Voicu: Echipa Vușcan este garanția revenirii la normalitate și la o administrație condusă cu cap Nu voi insista asupra lucrurilor care au dus la plecarea mea dinspre vechiul partid spre noul PSD, dinspre interesele unei găști spre interesul orașului. Am mai spus-o, moraliștii de tribună vor penaliza, oricum, gestul, indiferent de câte faulturi s-au […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea