ASTĂZI: „Gypsy Student Party”, în Club Allegria! Autobuzul distracţiei, premii, oferte şi multe surprize pentru studenţii albaiulieni

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Noapte albă pentru studenţii cu chef de distracţie! Club Allegria, în parteneriat cu StarMEDICA, organizează marţi, 16 aprilie, o nouă petrecere studenţească, cu o nouă tematică –  „Gypsy Student Party”. Aşadar, indiferent că eşti doar boboc în anul I de studiu, dacă licenţa îţi bate la uşă sau dacă îţi aduci aminte cu drag de anii  studenţiei, Club Allegria te invită să petreci în stilul dulce studenţesc, unde muzica şi atmosfera din club îţi vor aduce cu siguranţă aminte de cei mai frumoşi ani din viaţă!

Cele mai tari promoţii, cea mai bună muzică şi preţurile pentru buzunare studenţeşti  vor face deliciul unei petreceri de nota 10!  Shot-uri gratis pentru fete, premii pentru cele mai tari ţinute gypsy, dar şi  tombola cu premii cu care va obişnuit deja la toate petrecerile studenţeşti sunt doar câteva dintre surprizele serii. În plus, în cadrul tombolei de marţi seara, StarMEDICA va oferi  un premiu constând într-un masaj de relaxare!!!

USR - Alegeri parlamentare 2020

De asemenea, pentru ca studenţii să nu fie puşi la prea mare cheltuială, Club Allegria pune la dispoziţia acestora „Autobuzul distracţiei”,  care îi va duce direct în mijlocul petrecerii.  Aşadar, cei care doresc să ia parte la petrecere, plecarea de la căminele 1 şi 2 cu „Autobuzul Allegria” va fi la ora 23.00, iar de la căminele 3 şi 4, la ora 23.20.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Intrarea este liberă toată noaptea.

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325