Rămâi conectat

Curier Județean

Mai mulți conducători auto din Alba au fost depistați de către polițiști, în trafic, fără a poseda permis de conducere și cu alcoolemie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mai mulți conducători auto au fost depistați de către polițiști, în trafic, fără a poseda permis de conducere și cu alcoolemie

La data de 14 noiembrie 2018, în jurul orei 14.30, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, în timp ce acţionau pe raza localităţii Vurpăr, l-au depistat pe un bărbat de 54 de ani, din comuna Vinţu de Jos, în timp ce conducea un moped fără a poseda permis de conducere şi fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării mopedistului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă ce acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.

La data de 15 noiembrie 2018, în jurul orei 01.00,poliţiştii Serviciul Rutier, în timp ce acţionau împreună cu poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, pe DN1, în zona localităţii Oarda de Jos, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din Alba Iulia.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

21 martie 2024: Ziua Mondială a Poeziei, sărbătorită la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Poezie, acorduri muzicale și lansare de carte

Ioana Neag

Publicat

în

21 martie 2024: Ziua Mondială a Poeziei, sărbătorită la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Poezie, acorduri muzicale și lansare de carte Ziua Mondială a Poeziei va fi sărbătorită la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba cu evenimente dedicate adulților și copiilor, interviuri, muzică, expoziție de poezie și desene, precum și lansare de carte. În fiecare an, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea