Rămâi conectat

Actualitate

LUNI, de Ziua Internațională a Educației, elevii din Alba vor merge la cursuri. Ar putea participa la activități recreative și educative, în funcție de cum a decis fiecare școală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

elevi clasa a VI-aŞcolile şi inspectoratele şcolare vor sărbători luni, 5 octombrie 2015, Ziua Internaţională a Educaţiei. În acest an, în judeţul Alba s-a hotărât ca fiecare unitate de învăţământ să aleagă cum va marca această zi. Elevii vor participa la cursuri, dar şcolile pot organiza activităţi recreative şi educative.

Potrivit inspectorului școlar general Marcela Dărămuș, Inspectoratul Școlar al Județului Alba a transmis unităţilor de învăţământ din judeţ ordinul Ministerului Educaţiei care precizează că:

Unităţile de învăţământ şi inspectoratele şcolare vor marca prin manifestări specifice, organizate în timpul programului de lucru, ziua de 5 octombrie – Ziua internaţională a educaţiei conform planificărilor existente la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ”. (C.M.)

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea