Rămâi conectat

Curier Județean

„Lovitură” la un magazin din Sebeș: Suspectul a furat telefoane, ceasuri și căști în valoare de peste 57.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Lovitură” la un magazin din Sebeș: Suspectul a furat telefoane, ceasuri și căști în valoare de peste 57.000 de lei

La data de 26 septembrie 2023, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Sebeș au identificat un bărbat de 32 de ani, din județul Gorj, care este bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat, faptă sesizată poliției la data de 13 septembrie 2023.

În sarcina acestui s-a stabilit faptul că, în noaptea de 12/13 septembrie 2023, ar fi pătruns, prin efracție, în interiorul unui magazin din Sebeș și ar fi sustras telefoane mobile, ceasuri și căști, în valoare de peste 57.000 de lei.

Bărbatul se află în stare de arest preventiv, după ce a fost prins, în flagrant delict, de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Reșița, imediat după ce ar fi săvârșit o faptă similară, pe raza municipiului Reșița.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia investește în viitorul copiilor: Centrul Rezidențial „Sf. Vasile cel Mare” va fi modernizat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia investește în viitorul celor mici: Centrul Rezidențial „Sf. Vasile cel Mare” va fi modernizat În perioada septembrie-decembrie 2023, Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia a primit o finanțare semnificativă în valoare de 274.400 de lei din partea Ministerului Muncii și Solidarității Sociale, pentru dotarea și modernizarea Așezământului Social „Sf. Vasile cel […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare