LIVE VIDEO| Protest la Spitalul de Boli Cronice Câmpeni: Medici şi pacienţi solicită demisia directorului și redeschiderea spitalului

Paul Voicu - Primar 2020

Mai mulți medici şi pacienţi de la Spitalul de Boli Cronice din oraşul Câmpeni,  organizează la această oră, un protest faţă de conducerea instituţiei medicale. Medicii şi pacienţii solicită demisia managerului Constantin Bar şi a directorului medical, Dumitru Corpodean.

Un reprezentant al medicilor susţine că unitatea medcială se poate redeschide pentru bolanvi, însă, conducerea refuză acest lucru. Medicul Horia Cristescu afirmă că până la declararea stării de urgenţă, Spitalul de Boli Cronice avea 60-70 de pacienţi internaţi în fiecare lună. De asemenea, se acordau circa 120 de consultaţii în domeniul medicină internă.

ELIT

Mihail David - 2020

Protest la Spitalul de Boli Cronice din Campeni

Publicată de Evoluție În Instituție pe Luni, 13 iulie 2020

”Mi s-a luat dreptul la muncă, lucrez în mod ilegal, în forţă, fiind mereu băgat şi scos în concediu de odihnă. Toţi cei pe care i-am consultat am făcut-o ilegal. Inclusiv pe mama domnului primar. Am făcut demersuri la primărie şi nu mi s-a răspuns în niciun fel. Toate plângerile care s-au făcut în legătură cu comprtamentul execrabil al domnului Bar, l-au lăsat rece pe domnul primar”, a spus medicul Horia Cristescu. Protestul este organizat cu respectarea regulilor de distanţare socială.

Sursa: adevarul.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...