Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Klaus Iohannis: „574 de inimi de români au încetat să mai bată. Cifrele de azi confirmă că nu s-a făcut ceea ce trebuia până acum”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Klaus Iohannis: „574 de inimi de români au încetat să mai bată. Cifrele de azi confirmă că nu s-a făcut ceea ce trebuia până acum”

În ziua în care România a atins noi recorduri negative în ceea ce privește infectările cu coronavirus și decesele asociate bolii COVID-19, președintele Klaus Iohannis va susține, marți, de la ora 18:15, o declarație de presă la Palatul Cotroceni.

„18.863 nu e un simplu număr. 574 nu e un simplu număr, sunt 574 de inimi de români care au încetat să mai bată că au pierdut lupta cu acest virus ucigaș.

YouTube video

1805 nu e un simplu număr sunt 1805 de români care se luptă pentru fiecare respirație. Sunt doar raportările zilei de azi. În realitate sunt milioane de români afectați, cu viețile schimbate. Acest coșmar ne arată că valul 4 se dovedește mai agresiv.

Cauzele sunt multiple, acum ceea ce mai contează este să reușim să depășim această mare cumpănă. Cifrele de azi confirmă că nu s-a făcut ceea ce trebuia până acum”, a declarat Klaus Iohannis.

Sursa: hotnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea