LIVE VIDEO: Dezbatere publică privind emiterea autorizației integrate de mediu pentru KRONOCHEM, la Sebeș

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Colegiul Naţional ”Lucian Blaga” din Sebeş găzduiește, marți, începând cu ora 16.00, o dezbatere publică privind emiterea autorizatiei integrate de mediu pentru KRONOCHEM.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Conform legii, dezbaterea este obligatorie pentru obţinerea autorizaţiei integrate de mediu pentru noua fabrică Kronochem Sebeş SRL, divizia chimică a Kronospan.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Autorizația vizează instalaţia de producere a formaldehidei, cu capacitate de 60.000 de tone pe an.

Întâlnirea a fost organizată de Agenția pentru Protecția Mediului Alba care a invitat publicului interesat  să participe la ”ședința de dezbatere publica privind solicitarea autorizatiei integrate de mediu pentru activitatea desfasurata de SC KRONOCHEM SEBES SA pe amplasamentul situat in municipiul Sebes, str. Mihail Kogalniceanu nr.59, jud. Alba”.

În sală sunt prezente peste 100 de persoane.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

ciobanel 11 iulie 2017 at 18:12

No amu sa vedem cati se duc ……
Ca dup-aia sa se vaite is buni.

Mona 12 iulie 2017 at 10:49

Un mare fâs. Din acest motiv nu mai doresc să particip la astfel de dezbateri. Aceleași întrebări din partea opozanților, nimic concret, nici o cerere fermă din partea lor. Lamentabilă și prestația domnului primar, Dorin Nistor. Timorat, servil, părea doar un cititor de întrebări la unele dintre ele răspunzând tot el. L-am văzut și pe salvatorul orașului,inițiatorul proiectului de hotărâre de C.L, domnul Radu Cristian, care nu a avut nici o intervenție, dacă filmarea pe care am văzut-o e dată integral.Ciudat! Dar, cel mai important lucru nu s-a spus de către nimeni: împotriva autorizației de construire a fabricii Kronochem există plângere penală în cercetare la DNA Alba, privind incălcarea legii la emiterea ei, fapt ce a fost adus la cunoștiința APM Alba și Primăriei Sebeș.Din păcate nici una nici cealaltă dintre instituții nu a reacționat. În plus, există dovezi clare că s-au făcut presiuni asupra a doi juriști din primărie să semneze autorizația, iar ei au refuzat, în final fiind adus un al treilea care și-a dat acordul. De aici trebuia să se plece la dezbatere. Pentru mine personal, domnul primar acum și-a dat examenul.Și l-a picat. Nu-i nimic domnilor, cei care doresc cu adevărat binele acestui oraș, nu se vor opri aici.Pentru că au cu ce să meargă mai departe.

Comentariile sunt oprite