LIVE VIDEO| Ceremonial dedicat „Zilei Veteranilor din teatrele de operații”, la Alba Iulia. Slujbă religioasă, depuneri de coroane și moment de reculegere, în Cimitirul Eroilor

Astăzi, 11 noiembrie, la Cimitirul Eroilor, are loc un ceremonial, cu ocazia Zilei Veteranilor din teatrele de operații, a anunțat Instituția Prefectului Alba.

Manifestația cu această ocazie, va debuta cu intonarea Imnului Național al României, urmat de oficierea unei slujbe religioase pentru veteranii de război, rostirea de alocuțiuni referitoare la semnificația zilei și depuneri de coroane și jerbe de flori, care se va încheia cu un moment de reculegere.

Elit ELIT

În cadrul evenimentul comemorativ vor participa câte doi reprezentanţi ai Instituției Prefectului – Județul Alba, Consiliului Județean Alba, Primăriei municipiului Alba Iulia, Unitățile militare (M.Ap.N., M.A.I.) din garnizoana Alba Iulia; Direcția Județeană de Informații Alba; Direcția Județeană de Telecomunicații Speciale; Asociația Veteranilor de Război; Asociația Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere; Asociația Militarilor Veterani și a Veteranilor cu Dizabilități din Teatrele de Operații.

Ziua veteranilor este sărbătorită în fiecare an, în data de 11 noiembrie și marchează încheierea oficială a Primului Război Mondial.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419