Rămâi conectat

Sport

Liga a 4-a: Inter Unirea – scor cu Performanța, remiză între Viitorul Vama Seacă și CIL Blaj

Dan HENEGAR

Publicat

în

În ultimele două partide ale rundei a 9-a a Ligii a 4-a, Inter Unirea a făcut scor cu Performanța Ighiu și Viitorul Vama Seacă a remizat acastă cu CIL Blaj.

Inter Unirea – Performanța Ighiu 3-0 (1-0)

Au marcat: A. Gherman (24, 75), Val. Drăgan (83, penalty)

Succes fără emoții pentru interiști, ce s-au impus lejer prin reușitele veteranilor A. Gherman și Val. Drăgan. Inter avea de șters imaginea acelui eșec sever, 3-7 de la Săsciori din etapa trecută și a repurtat cea mai clară victorie a sezonului.Performanța, fără antrenorul Alexandru Kalanyos, este la al 4-lea meci pierdut la rând.

Viitorul Vama Seacă – CIL Blaj 1-1 (0-1)

Au marcat: S. Groza (85), respectiv Comănici (42).

După două înfrângeri, formația din comuna Hopârta a izbutit o remiză, în inferioritate numerică, Hârciagă (81) fiind eliminat. Viitorul rămâne cu o singură victorie pe propriul teren din 5 dispute.

Foto: Inter Unirea


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele

Dan HENEGAR

Publicat

în

Bătălie încinsă pentru calificarea în play-off-ul Seriei 9 din Liga 3: Unirea Ungheni, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia, cursă pentru două locuri! Vezi calculele accederii în „careul de ași” Ultima rundă a sezonului regular va decide numele ultimelor două echipe care vor obține biletele pentru play-off, asta întrucât primele clasate Gloria Bistrița […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea