Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga 4, etapa 18: remiză spectaculoasă în derby-ul de pe Valea Frumoasei | CIL Blaj și Voința Stremț, victorii externe

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Etapă încărcată de evenimente în Liga 4, unde liderul Industria Galda de Jos a pierdut derby-ul de la Galtiu. În duelul orgoliilor între formațiile de pe Valea Frumoasei s-a înregistrat o remiză, iar CIL Blaj și Voința Stremț continuă duelul la distanță pentru treapta a treia a podiumului după victoriile externe.

*Inter Unirea – CIL Blaj 1-2 (1-2). Blăjenii au câștigat al 4-lea joc la rând (o dublă Ad. Lupu), realizând prima victorie externă din retur, la capătul unei confruntări tensionate, cu 11 avertismente și două cartonașe roșii: Ilea (gazde, 80) și Al. Medrea (oaspeți, 88). A doua înfrângere succesivă pentru formația din “curbă”.

*Hidromecanica Șugag – Energia Săsciori 2-2 (1-1). Derby-ul formațiilor de pe Valea Frumoasei, vecine în ierarhie, a fost unul spectaculos, cu oaspeții în două rânduri în avantaj și egalați de dubla fostului echipier B. Sava (golgheter al stagiunii trecute cu Energia). În fața unei asistențe numeroase s-a înregistrat o remiză, la fel ca în toamnă (1-1 la Săsciori), oaspeții, ce veneau după două insuccese la rând, cucerind primul punct extern din retur pe terenuri străine.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Viitorul Vama Seacă – Voința Stremț 2-4 (1-2) Una caldă, alta rece pentru “mândria comunei Hopârta”, care are 3 jocuri interne fără succes (un punct). Stremțenii (două reușite M. Cristea) au câștigat al 4-lea meci la rând pe terenuri străine și emit pretenții la ultima treaptă a podiumului.

*Viitorul Sântimbru – Industria Galda de Jos 2-1 (1-1): Epure (12, penalty), Brânză (90+4, penalty)/ Cioară (16).

*GT Sport Alba Iulia – CS Zlatna 4-2 (2-1). Prima victorie din retur pentru tânăra formație a lui George Țălnar, ce nu mai câștigase de 8 meciuri (3 puncte, cu o dublă în dreptul lui Raica. O confruntare spectaculoasă pe trenul secund al Stadionului “Cetate”, meci în care vizitatorii au reușit să egaleze în actul secund, revenind de la 0-2. Trupa din Apuseni rămâne cu un singur punct sub comanda lui Ionel Moldovan, având o serie nefastă de 10 partide fără a se impune (3 egaluri);

*Kinder Teiuș – Cuprirom Abrud 6-2 (1-0). Prima victorie din retur atât pentru Kinder (ce avea un singur punct în primăvară) cât și pentru antrenorul Femmi Wiliams pe banca teiușeană, dar cel mai clar succes stagional. Moții, al doilea joc la rând încasează un set de tenis (0-6 cu Viitorul Sântimbru etapa trecută) și au 4 puncte strânse în 17 runde (singura victorie, în runda inaugurală);

*Performanța Ighiu – Spicul Daia Română 1-3 (1-2). Primul eșec pentru Ștefan Fogoroși pe teren propriu, chiar împotriva fostei echipe, în vreme ce dăienii au dat lovitura cu prima victorie externă a returului și s-au distanțat de ultimele două clasate.

Sursa foto: Inter Unirea și Energia Săsciori (facebook)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea