Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

FOTO Mobilizare exemplară la Șpring: Localnicii s-au adunat de 1 mai și au curățat și vopsit gardurile bisericilor din sat

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Mobilizare exemplară la Șpring: Localnicii s-au adunat de 1 mai și au curățat și vopsit gardurile bisericilor din sat

Mai mulți localnici din satul Șpring s-au mobilizat la apelul primarului Iulia Stănilă și au dat o mână de ajutor la curățarea și vopsirea gardurilor celor două biserici din sat.

Iulia Stănilă, primarul comunei Șpring, împreună cu preotul din localitate și câțiva voluntari au profitat de ziua liberă de 1 mai pentru a curăța gardurile bisericilor din sat, afectate de lucrările la rigole și trotuare. Lor li s-au alăturat și ale persoane care au vrut să dea o mână de ajutor, iar în câteva ore, gardul era curat.

Citește și: Apel la cetățenii din comuna Șpring din partea primăriței Iulia Stănilă: Ce le propune aceasta să facă înainte de sărbători

”După realizarea rigolelor betonate și a trotuarelor, gardurile bisericilor din satul Șpring s-au murdărit și era absolut necesar să le zugrăvim.

Astfel, am cumpărat vopsea lavabilă si cele necesare pentru curățarea gardului, am luat legătura cu părintele și cu câțiva voluntari pentru a rezolva problema.
Incredibilă mobilizare!!

Fiind zi liberă si știind că toată lumea are treabă acasă în această perioadă, am apelat doar la câteva persoane să ne ajute dar s-au strâns de patru ori mai mulți oameni dornici să se implice în această acțiune, iar în câteva ore gardul era curat!

Fiind și Săptămâna Mare, îi mulțumim lui Dumnezeu că am reușit să facem un lucru bun!

Le mulțumesc din suflet, în numele locuitorilor din Șpring, oamenilor vrednici care au muncit astăzi pentru comunitate: Anghel Costantin Vasile, Virgil Anghel, Salistean Viorel, , Stefan Stefan, Daniel David, Gheorghița Ghiță Lucan, Nelutu Gainar, Savastre Laurentiu, Tamaș Neluțu, Aron Gheorghescu, Ionut Lucan, Suciu Ilie, Apostu Nicolae.

Mulțumiri părintelui Liviu Aftenie! Doamne ajută!”, a scris primarul pe Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

LIVE VIDEO: A început CoBuild, festivalul pasionaților de utilaje. Cele mai noi utilaje și tehnologii de construcții, camioane și autovehicule pot fi văzute și testate la Ciugud

Ziarul Unirea

Publicat

în

A început CoBuild, festivalul pasionaților de utilaje. Cele mai noi utilaje și tehnologii de construcții, camioane și autovehicule pot fi văzute și testate la Ciugud Festivalul CoBuild și-a deschis ieri larg porțile și a primit vizitatori din toate colțurile țării, dornici să descopere cele mai noi utilaje și tehnologii de construcții, camioane și autovehicule. CoBuild […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea