Rămâi conectat

Ştirea zilei

Lichidatorul S.C. Ulpia Traiana Leasing cere 204.565 de Euro pentru 3 etaje ale clădirii situate la km 0 al municipiului Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Lichidatorul INSOLEIS SPRL cu sediul in Bistrita scoate la vanzare prin licitatie publica deschisă cu strigare, a următoarelor active proprietatea S.C. ULPIA TRAIANA LEASING IFN S.A : PROPRIETATEA IMOBILIARA : SPAŢII DE BIROURI, (PARTER, ETAJ II şi ETAJ VI) – situate în mun. Alba Iulia, str. Iuliu Maniu, nr. 13, jud. Alba.

Preţul de pornire a licitatiei este redus cu 15% fata de cel stabilit in raportul de evaluare respectiv 918.455 lei (echivalentul a 204.565 euro). Pasul este de 30.000 lei.

“Licitatia se va desfasura la sediul debitoarei S.C. Ulpia Traiana Leasing IFN SA situat in mun. Alba Iulia, str. Piaţa Consiliul Europei, nr. 32 AB, jud. Alba . Licitatia va fi licitatie publica deschisa, cu strigare.

Licitatia va avea loc la data de 04.10.2012 ora 13.00.

Daca bunurile nu vor fi vândute la acest termen, licitatia se va repeta la intervale de 15 zile, respectiv 19.10.2012, 05.11.2012, 20.11.2012, 05.12.2012, 20.12.2012. Dupa trei licitatii, preţul va fi redus cu 15% din valoarea de pornire, urmând a se tine inca 3 licitatii. Daca nu se va realiza vânzarea bunului dupa cele 6 licitatii, şe va convoca adunarea creditorilor pentru votarea unei strategii.

Poate participa la licitatie orice persoana fizica sau juridica care depune pana in ziua precedenta licitatiei, ora 14, la sediul lichidatorului judiciar cererea de participare la licitatie, iar in copie ( dupa caz insotite de traducerea in limba romana, legalizata ), actele care fac dovada funcţionarii legale ( autorizaţie, certificat de inregistrare, hotararea judecătorului, act constitutiv, statut, declaraţie pe proprie răspundere ca nu se afla in insolventa, actul de inregistrare ca plătitor de TVA, împuternicire de reprezentare a persoanei juridice la licitatie, actul de identitate a reprezentantului, dovada plaţii garanţiei de participare, act din care sa rezulte numărul contului plătitor si banca unde este deschis contul. In cazul persoanelor juridice străine este necesara prezentarea unei scrisori de bonitate financiara, eliberata de o banca străină cu care banca romana are o relaţie de corespondent. Ofertanţii persoane fizice vor prezenta actul de identitate, certificat fiscal, cazier fiscal si dovada plaţii garanţiei de participare la licitatie. Taxa de participare la licitatie este de 300 lei.

Ofertanţii sunt obligaţi sa depună pana la termenul de licitatie, o garanţie de participare la licitatie in procent de 10% din preţul de începere al licitatiei. Garanţia se depune in numerar, prin plata in contul indicat de lichidator, sau prin scrisoare de garanţie bancara. In cazul plaţii in cont, suma trebuie sa fie virata in contul vanzatorului înainte de momentul începerii licitatiei

Dosarul de prezentare a activelor si Regulamentul de licitatie, pot fi solicitate lichidatorului odata cu depunerea ofertei, achitarea taxei de participare la licitatie si prezentării dovezii de plata a garanţiei, pana cel târziu la data de 04.10.2012, ora 10.00”, se arată în anunțul de vânzare.

 foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea