Rămâi conectat

Ştirea zilei

Lichidatorul S.C. Ulpia Traiana Leasing cere 204.565 de Euro pentru 3 etaje ale clădirii situate la km 0 al municipiului Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Lichidatorul INSOLEIS SPRL cu sediul in Bistrita scoate la vanzare prin licitatie publica deschisă cu strigare, a următoarelor active proprietatea S.C. ULPIA TRAIANA LEASING IFN S.A : PROPRIETATEA IMOBILIARA : SPAŢII DE BIROURI, (PARTER, ETAJ II şi ETAJ VI) – situate în mun. Alba Iulia, str. Iuliu Maniu, nr. 13, jud. Alba.

Preţul de pornire a licitatiei este redus cu 15% fata de cel stabilit in raportul de evaluare respectiv 918.455 lei (echivalentul a 204.565 euro). Pasul este de 30.000 lei.

“Licitatia se va desfasura la sediul debitoarei S.C. Ulpia Traiana Leasing IFN SA situat in mun. Alba Iulia, str. Piaţa Consiliul Europei, nr. 32 AB, jud. Alba . Licitatia va fi licitatie publica deschisa, cu strigare.

Elit - Gustul Desăvârșit

Licitatia va avea loc la data de 04.10.2012 ora 13.00.

Daca bunurile nu vor fi vândute la acest termen, licitatia se va repeta la intervale de 15 zile, respectiv 19.10.2012, 05.11.2012, 20.11.2012, 05.12.2012, 20.12.2012. Dupa trei licitatii, preţul va fi redus cu 15% din valoarea de pornire, urmând a se tine inca 3 licitatii. Daca nu se va realiza vânzarea bunului dupa cele 6 licitatii, şe va convoca adunarea creditorilor pentru votarea unei strategii.

Poate participa la licitatie orice persoana fizica sau juridica care depune pana in ziua precedenta licitatiei, ora 14, la sediul lichidatorului judiciar cererea de participare la licitatie, iar in copie ( dupa caz insotite de traducerea in limba romana, legalizata ), actele care fac dovada funcţionarii legale ( autorizaţie, certificat de inregistrare, hotararea judecătorului, act constitutiv, statut, declaraţie pe proprie răspundere ca nu se afla in insolventa, actul de inregistrare ca plătitor de TVA, împuternicire de reprezentare a persoanei juridice la licitatie, actul de identitate a reprezentantului, dovada plaţii garanţiei de participare, act din care sa rezulte numărul contului plătitor si banca unde este deschis contul. In cazul persoanelor juridice străine este necesara prezentarea unei scrisori de bonitate financiara, eliberata de o banca străină cu care banca romana are o relaţie de corespondent. Ofertanţii persoane fizice vor prezenta actul de identitate, certificat fiscal, cazier fiscal si dovada plaţii garanţiei de participare la licitatie. Taxa de participare la licitatie este de 300 lei.

Ofertanţii sunt obligaţi sa depună pana la termenul de licitatie, o garanţie de participare la licitatie in procent de 10% din preţul de începere al licitatiei. Garanţia se depune in numerar, prin plata in contul indicat de lichidator, sau prin scrisoare de garanţie bancara. In cazul plaţii in cont, suma trebuie sa fie virata in contul vanzatorului înainte de momentul începerii licitatiei

Dosarul de prezentare a activelor si Regulamentul de licitatie, pot fi solicitate lichidatorului odata cu depunerea ofertei, achitarea taxei de participare la licitatie si prezentării dovezii de plata a garanţiei, pana cel târziu la data de 04.10.2012, ora 10.00”, se arată în anunțul de vânzare.

 foto arhivă


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea zilei

FOTO| ACCIDENT rutier la Cunța: Un autocamion cu cereale s-a răsturnat pe DN 1

Ziarul Unirea

Publicat

în

ACCIDENT rutier la Cunța: Un autocamion cu cereale s-a răsturnat pe DN 1

Un accident rutier a avut loc marți, 8 noiembrie, în jurul orei 23.00, pe DN1, în zona localității Cunța.

Secția de Pompieri Sebeș intervine cu o autospecială de stingere, un modul de descarcerare și o ambulanță SMURD B2, pentru asigurarea măsurilor PSI la un accident rutier produs pe DN 1, în raza localității Cunța, care a implicat un autocamion care transporta cereale și care s-a răsturnat.

Din primele informații, în urma accidentului rutier nu sunt victime.

Elit - Gustul Desăvârșit


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

„Vreau și eu căsuța mea” – Campanie de strângere de fonduri pentru câinii fără stăpân din adăpostul public Alba Iulia. Cum poți ajuta un patruped să aibă cușca lui

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Vreau și eu căsuța mea” este campanie de strângere de fonduri pentru câinii fără stăpân din adăpostul public Alba Iulia, prin care oricine dorește poate ajuta un patruped să aibă cușca lui.

„Vreau și eu căsuța mea” este campania de strângere de fonduri cu ajutorul căreia sperăm să putem achiziționa cuști pentru cei 30 de căței, din adăpostul public de câini abandonați de stăpân Alba Iulia, care dorm momentan doar pe palet.

Elit - Gustul Desăvârșit

Știm ce înseamnă iarna în adăpost și am vrea ca fiecare câine de acolo să aibă bucuria unei cuști cu paie în care să se adăpostească și de unde să viseze la viitoarea familie.

Dacă doriți să susțineți inițiativa noastră o puteți face donând efectiv o cușca sau achiziționând unul dintre produsele nostre personalizare.

Costul unei cuști din lemn făcută la comnadă ,ținând cont de dimensiunile fiecărui țarc, ajunge la aproximativ 375 lei.

În comentariul fiecărei fotografii o să menționăm denumirea produsului, culorile și dimensiunile disponibile dar și donația în schimbul careia o să puteți achiziționa respectivul produs.

Comenzile se fac doar prin mesaj privat pe pagina noastră!!!”, au scris pe pagina de Facebook reprezentanții asociației.

Pentru cei care nu doresc achiziționarea unui produs dar vor să contribuie cu orice sumă atașăm conturile mai jos:

-RO94BTRLRONCRT0470679601
-RO44BTRLEURCRT0470679601
-Paypal: [email protected]
Recipient: Asociația Prietenii lui Azor


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea zilei

UPDATE| INCENDIU la Șpring: O anexă gopodărească, cuprinsă de flăcări. Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

UPDATE| INCENDIU la Șpring: O anexă gopodărească, cuprinsă de flăcări. Intervin pompierii cu trei autospeciale

Un incendiu a izbucnit marți seara, în jurul orei 21.30, la o locuință din comuna Șpring.

Secția de Pompieri Sebeș în cooperare cu SVSU Șpring intervine cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, in localitatea Spring pentru lichidarea unui incendiu.

Din informațiile preliminare primite ar fi vorba despre un incendiu izbucnit la acoperișul unei locuințe.

Elit - Gustul Desăvârșit

UPDATE: În urma ajungerii forțelor de intervenție la locul solicitării s-a constatat că incendiul se manifesta la o anexa gospodăreasca fără pericol de propagare si fără victime.

UPDATE2: Incendiul a fost lichidat fără probleme deosebite, a ars o afumătoare pe aproximativ 3 mp.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2022 Ziarul Unirea