Rămâi conectat

Ştirea zilei

Lansarea „Cărţii regale de bucate” la Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Curtea Veche Publishing şi Librăria Humanitas Alba Iulia au deosebita onoare de a vă invita vineri, 8 aprilie, la evenimentul de lansare a Cărţii regale de bucate a Alteţei Sale Regale Principesa Margareta a României. Lansarea va avea loc începând cu ora 14.30 la Uniunea Artiştilor Plastici – Alba Iulia, lângă Librăria Humanitas (Str. 1 Decembrie 1918, bl. M10).
Lansarea face parte dintr-un turneu de promovare a cărţii, urmând după lansările din Bucureşti şi Timişoara de la sfârşitul anului 2010 şi cele din Ploieşti, Sibiu şi Braşov din 25 şi 26 martie 2011.
Cartea regală de bucate, îmbinând file de istorie cu reţete adunate de la marile case regale ale lumii, a fost una dintre cele mai bine vândute cărţi ale anului 2010 la editura Curtea Veche.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Echipamente IT pentru școala generală din Noșlac și alte două grădinițe din comună: Licitația de peste 300.000 de lei, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Echipamente IT pentru școala generală din Noșlac și alte două grădinițe din comună: Licitația de peste 300.000 de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Noșlac a lansat recent, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru achiziție în cadrul proiectului „Furnizarea echipamentelor IT necesare pentru implementarea proiectului „Dotarea unităților de învățământ din comuna Noșlac”. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea