Rămâi conectat

Ştirea zilei

Lansarea „Cărţii regale de bucate” la Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Curtea Veche Publishing şi Librăria Humanitas Alba Iulia au deosebita onoare de a vă invita vineri, 8 aprilie, la evenimentul de lansare a Cărţii regale de bucate a Alteţei Sale Regale Principesa Margareta a României. Lansarea va avea loc începând cu ora 14.30 la Uniunea Artiştilor Plastici – Alba Iulia, lângă Librăria Humanitas (Str. 1 Decembrie 1918, bl. M10).
Lansarea face parte dintr-un turneu de promovare a cărţii, urmând după lansările din Bucureşti şi Timişoara de la sfârşitul anului 2010 şi cele din Ploieşti, Sibiu şi Braşov din 25 şi 26 martie 2011.
Cartea regală de bucate, îmbinând file de istorie cu reţete adunate de la marile case regale ale lumii, a fost una dintre cele mai bine vândute cărţi ale anului 2010 la editura Curtea Veche.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Paul Toader, de la Liceul „H.C.C” din Abrud, rezultate extraordinare la trei materii: A participat la două olimpiade națioanle și la Concursul Național de chimie ”Lazăr Edeleanu”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Paul Toader, de la Liceul „H.C.C” din Abrud, rezultate extraordinare la trei materii: A participat la două olimpiade națioanle și la Concursul Național de chimie ”Lazăr Edeleanu” Elevul de la Liceul „H.C.C” din Abrud, Paul Toader, a participat în acest an școlar la 6 discipline în cadrul etapelor județene a olimpiadelor școlare. Dintre acestea, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea