Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

La primele jocuri oficiale din 2024, absențe importante în efectivele conjudețenelor din Liga 3

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La primele jocuri din 2024, prevăzute în weekend, sunt absențe importante în efectivele conjudețenelor din Liga 3

În weekend sunt prevăzute primele jocuri oficiale din eșalonul terț, în care activează 4 formații din Alba, în Seria 9. După o prelungită pauză, de 97 de zile, se reia Liga 3, vineri, 8 martie, la ora 15.00, fiind două întâlniri în care sunt implicate conjudețene. Astfel,  pe „Arena Cugir” este primul derby „de Alba” al anului, între Metalurgistul Cugir (locul 7, 20 de puncte) și Industria Galda de Jos (penultima poziție, 9 puncte), iar în „orașul viorilor” se dispută Avântul Reghin (locul 8, 11 puncte) – CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 24 de puncte). Sâmbătă, 9 martie, la Zlatna, pe Stadionul „Minaur” este un meci „de totul sau nimic” pentru accederea în play-off, între CSM Unirea Alba Iulia (locul 6, 22 de puncte) și Unirea Ungheni (locul 3, 27 de puncte).

În runda inaugurală a primăverii din distribuțiile echipelor din județ vor lipsi o serie de jucători, absențe care aduc inerent dificultăți în alcătuirea primului unsprezece.

La gruparea de sub Drăgana, Lucian Itu nu poate conta pe M. Domșa și Vl. Popa, în recuperare după indisponibilități de durată, revenirea lor pe gazon fiind așteptată în perioada următoare.

De partea cealaltă, Industria Galda, singura formație care are un nou antrenor, Adorian Himcinschi, care l-a înlocuit pe Doru Oancea, nu se poate baza pe Suciu, Frențiu, Baghiu și Cioară – toți suspendați.

La CS Universitar Alba Iulia, Bruno Vienescu nu-i are la dispoziție în această confruntare pe apărătorii Niakate și R. Popa, titulari în toamnă, ambii suspendați.

Și „alb-negrii” din Cetatea Marii Uniri, conduși de Alexandru Pelici, acuză probleme de efectiv în condițiile în care Ciaun este suspendat, iar Frăsineanu, accidentat în stagiul din Antalya, va lipsi până la finele sezonului, fiind nevoit să suporte o intervenție chirurgicală la menisc


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea