Rămâi conectat

Sport

La Liga Elitelor Under 15: Optimum Alba Iulia – remiză externă, CSM Unirea – eșec drastic

Dan HENEGAR

Publicat

în

În etapa a 5-a a Seriei a 13-a a Ligii Elitelor Under 15, Optimum Alba Iulia a reușit o remiză externă, scor 2-2 (0-2) cu AFC Inter Stars Sibiu 2020. Conduși la pauză pe terenul sintetic de pe “Pietricica”, albaiulienii au remontat spectaculos și au egalat prin dubla lui Sergiu Todea, jucător care putea aduce chiar victoria dacă nu trimitea în bară, din fața porții goale, în ultimele secvențe. Antrenorii Ciprian Selagea și Gheorghe Bran au apelat la Răzvan Cutean – David Vulpe, Matei Nicola, Sebastian Bran, Adrian Pleșa, Fabian Rădac, Alexandru Zahan, Mihai Moș, Denis Gligor, Sergiu Todea, Dorin Farcaș; au mai intrat Răzvan Clepan, Ionuț Henegar, Sebastian Ceaușu, David Horșa (au mai fost în lot Tudor Fekete, Raul Miclea și Darius Lupșan). Este prima remiză pentru Optimum, ce are 4 puncte în 4 meciuri (golaveraj 5-11), iar etapa viitoare stă.

Pe același teren, CS Municipal Unirea Alba Iulia a pierdut 0-8 (0-4) cu FC Interstar Sibiu, echipă care în runda anterioară a învins 6-0 la Drâmbar pe Optimum și are 10 puncte cu golaveraj 23-1. Distribuția oaspeților, antrenați de Mihai Manea și Bogdan Bucurică, i-a cuprins pe Daniel Ferencz – Andrei Simina, Bogdan Hada, Dragoș Chinde, Cătălin Muntean – Mihai Butnariu, Darian Borza – Andrei Ruja, Rareș Stanciu, Răzvan Mihălțan – Lucas Blagu; au mai intrat Tudor Prodan, Codrin Vințan, Alin Pauletti, Carlos Munteanu (în lot Bogdanovici și Alexandru Bumbu). Sâmbătă, 21 noiembrie, în prima etapă din retur, este Inter Stars Sibiu 2020 – CSM Unirea Alba Iulia, iar în 28 noiembrie, pe “Cetate” CSM Unirea Alba Iulia – Optimum Alba Iulia. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Cetatea Marii Uniri, “Adoptă o țară: Tanzania”: turnee de fotbal și cină caritabilă pentru copiii din țara africană!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Două turnee de fotbal și o cină caritabilă se vor desfășura în Alba Iulia, din dorința de a sprijini copiii din Tanzania în a-și urma pasiunea. Antrenorul Silviu Miron, cel care are a activ două acțiuni de voluntariat, ultima în vara acestui an, în țara din estul Africii, pentru a le împărtăși tinerilor de acolo […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare