Rămâi conectat

Sport

La Final Four-ul Champions League de la București, 200 de lei – pachetul pentru suporterii blăjeni

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Suporterii din „Mica Romă” care doresc să asiste la partidele din Final Four-ul Champions League de la București, turneul din 5-6 mai, la care participă cele mai bune 4 echipe din Europa, între care și Volei Alba Blaj, „mândria județului” beneficiază de un preț special, pachetul costând 200 de lei, urmând să fie pus în vânzare de marți, 10 aprilie.

La Bucureșți, în prima zi se vor juca semifinalele Volei Alba Blaj – Galatasaray Istanbul, în primul meci al Final Four-ului Champions League, respectiv, Imoco Volley Conegliano – VakifBank Istanbul.

Citește și:  Volei Alba Blaj – Galatasaray Istanbul, în primul meci al Final Four-ului Champions League de la București! Cealaltă semifinală, Imoco Volley Conegliano – VakifBank Istanbul

CSM Volei Alba Blaj va pune în vânzare, începând de marţi, 10 aprilie, pachete speciale pentru suporterii blăjeni care doresc să asiste la turneul Final Four al Ligii Campionilor, pe care echipa din „Mica Romă” îl va organiza, în zilele de 5 şi 6 mai, la Sala Polivalentă din Bucureşti. Preţul unui pachet este de 200 lei şi include transportul la Bucureşti, cazarea pentru o noapte, cu mic dejun, la un hotel cu 2 paturi în cameră, precum şi accesul la toate cele patru meciuri ale turneului Final Four. Înscrierile vor avea loc în perioada 10-27 aprilie 2018, la Registratura Primăriei Blaj. La înscriere, doritorii vor achita întreaga sumă de 200 lei şi vor trebui să prezinte cartea de identitate şi o copie după aceasta. În cursul săptămânii viitoare se vor pune în vânzare biletele pentru turneul Final Four, pe unul din site-urile de specialitate, preţurile tichetelor şi modalitatea de comercializare urmând a fi anunţate într-un comunicat viitor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea