Volei Alba Blaj – Galatasaray Istanbul, în primul meci al Final Four-ului Champions League de la București! Cealaltă semifinală, Imoco Volley Conegliano – VakifBank Istanbul

În prima semifinală a Final Four-ul Champions League de la București, turneu ce se va disputa în 5-6 mai Volei Alba Blaj va întâlni Galatasaray Istanbul, echipa turcă obținând calificarea spectacolos după ce a învins în deplasare pe  Igor Goronzola Novara, scor 3-1 (în tur 2-3).

Este meciul ce deschide evenimentului de seamă organizat de echipa din „Mica Romă” în acest an în capitala României. Formația din Turcia, ce are un buget de 10 milioane de euro a acces între primele șase din Europa după ce Volei Alba Blaj a câștigat organizarea Final Four-ului CEV 2018.

ELIT

În cealaltă semifinală se vor întâlni Imoco Volley Conegliano (a trecut de Dinamo Kazan 2-3 și 3-0) și VakifBank Istanbul (deținătoarea trofeului), ce a eliminat Volero Zurich (3-0 și 3-0), o reeditare a finalei din 2017, în careul de ași fiind două echipe din Turcia

*Logo Final Four și bilete

 

Mihail David - 2020

De asemenea s-a stabilit logo-ul sub care se va desfăşura turneul Final Four al Ligii Campionilor la volei feminin, ce va fi organizat de Volei Alba Blaj în zilele de 5 şi 6 mai, în Sala Polivalentă din Bucureşti. La competiţia la care vor participa cele mai bune patru echipe din Europa, logo este o reprezentare stilizată a Arcului de Triumf din București, în rol de fileu pentru două jucătoare de volei, ultilizându-se culorile tricolorului.

În cursul săptămânii viitoare se vor pune în vânzare biletele pentru turneul Final Four, pe unul din site-urile de specialitate, preţurile tichetelor şi modalitatea de comercializare urmând a fi anunţate într-un comunicat viitor.

Pentru suporterii blăjeni, CSM Volei Alba Blaj a pregătit un pachet special, anunţul în acest sens urmând a fi făcut în cursul zilei de vineri.

 

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...