Rămâi conectat

Sport

Volei Alba Blaj – Galatasaray Istanbul, în primul meci al Final Four-ului Champions League de la București! Cealaltă semifinală, Imoco Volley Conegliano – VakifBank Istanbul

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În prima semifinală a Final Four-ul Champions League de la București, turneu ce se va disputa în 5-6 mai Volei Alba Blaj va întâlni Galatasaray Istanbul, echipa turcă obținând calificarea spectacolos după ce a învins în deplasare pe  Igor Goronzola Novara, scor 3-1 (în tur 2-3).

Este meciul ce deschide evenimentului de seamă organizat de echipa din „Mica Romă” în acest an în capitala României. Formația din Turcia, ce are un buget de 10 milioane de euro a acces între primele șase din Europa după ce Volei Alba Blaj a câștigat organizarea Final Four-ului CEV 2018.

În cealaltă semifinală se vor întâlni Imoco Volley Conegliano (a trecut de Dinamo Kazan 2-3 și 3-0) și VakifBank Istanbul (deținătoarea trofeului), ce a eliminat Volero Zurich (3-0 și 3-0), o reeditare a finalei din 2017, în careul de ași fiind două echipe din Turcia

*Logo Final Four și bilete

 

De asemenea s-a stabilit logo-ul sub care se va desfăşura turneul Final Four al Ligii Campionilor la volei feminin, ce va fi organizat de Volei Alba Blaj în zilele de 5 şi 6 mai, în Sala Polivalentă din Bucureşti. La competiţia la care vor participa cele mai bune patru echipe din Europa, logo este o reprezentare stilizată a Arcului de Triumf din București, în rol de fileu pentru două jucătoare de volei, ultilizându-se culorile tricolorului.

În cursul săptămânii viitoare se vor pune în vânzare biletele pentru turneul Final Four, pe unul din site-urile de specialitate, preţurile tichetelor şi modalitatea de comercializare urmând a fi anunţate într-un comunicat viitor.

Pentru suporterii blăjeni, CSM Volei Alba Blaj a pregătit un pachet special, anunţul în acest sens urmând a fi făcut în cursul zilei de vineri.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea