Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

La Cugir, Moș Nicolae vine însoțit de zâne, îngerași, elfi și un om de zăpadă

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tradiţionalul brad de Crăciun amplasat acum câteva zile în faţa Catedralei „Adormirea Maicii Domnului” va găzdui momentul de debut al sărbătorilor de iarnă în oraşul Cugir.

În data de 6 decembrie, ora 17.00, Primăria împreună cu Casa de Cultură Cugir îi aşteaptă atât pe cei mici, cât şi pe cei mari să vină la brad pentru a-l întâmpina aşa cum se cuvine pe Moş Nicolae. Ca în fiecare an, copii şi tineri din localitate vor interpreta colinde, după care primarul Adrian Teban va da startul numărătorii inverse la capătul căreia se vor aprinde luminile din bradul de Crăciun şi instalaţiile luminoase care împodobesc centrul localităţii.

Pe acorduri de colinde îşi va face apariţia Moş Niculae care nu va veni singur: zâne, îngeraşi, elfi şi un om de zăpadă vor coborâ din lumea minunată a poveştilor şi le vor împărţi dulciuri tuturor copiilor prezenţi.

Seria de evenimente dedicate sărbătorilor de iarnă va continua cu un Concert de Colinde ce va avea loc în data de 14 decembrie la Casa de Cultură. Pentru prima dată, cugirenii vor avea plăcerea să o asculte pe Paula Seling care va veni înoţită de orchestră şi un grup de copiii. Biletele au fost puse deja în vânzare de către Casa de Cultură, iar preţul lor este de  25 lei, 20 lei şi 10 lei pentru elevi şi studenţi.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea