// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

La Astoria Pool Park și lângă Poarta I a Cetății, Alba Carolina Beach Volleyball Tournament, ediția a treia, în weekend

În acest sfârșit de săptămână, Alba Iulia va găzdui cea de a treia ediție a competiției “Alba Carolina Beach Volleyball Tournament”, un turneu de volei pe nisip pentru amatori – sportivi nelegitimați, care va reuni peste 70 de competitori din întreaga țară, dar și din străinătate, participarea internațională fiind o premieră pentru acest eveniment, în fapt singurul de acest gen din județul Alba.

Competiția este organizată de Asociația Clubul Sportiv “Alba Carolina Sport Team”, alături de Universitatea “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, sponsorul principal fiind Florea Grup. Meciurile vor fi disputate în două locații: terenul din cadrul complexului Astoria Pool Park și cel situat în imediata apropiere a Porții I a Cetății Alba Carolina. Program: *vineri, 24 august: orele 10.00-14.00 și 16.00-20.00, faze inițiale; *sâmbătă, 25 august: orele 10.00-14.00 și 16.00-20.00, faze superioare; party la Astoria Pool Park (orele 19.00-23.00); *duminică, 26 august: orele 10.00-19.00: semifinalele și finalele, urmate de festivitatea de premiere.

Alba Iulia este unul dintre puținele orașe din țară care dispune de două terenuri de volei pe nisip, ambele amenajate la standarde impuse pentru o competiție profesionistă. Turneul devine așadar unul inedit în rândul competițiilor de acest gen, pentru că întrecerile se vor disputa în două locații. Mai mult, dezvoltarea întrecerii vine în Anul Centenarului, unul în care drumurile fiecărui român trebuie să treacă măcar o dată pe la Alba Iulia”, spune Ducu Petrovici, președintele Asociației “Alba Carolina Sport Team”. Pe viitor, organizatorii doresc să aducă la Alba Iulia și o etapă a competiției profesioniste și fac demersuri pentru ca acest sport să devină cât mai popular și în Alba Iulia.

Dan HENEGAR