Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

La Alba Iulia, de Ziua Copilului, duminică, 30 mai, campanie umanitară “pentru a bucura un suflet de copil”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Campania “Donează o bicicletă, o trotinetă, role sau articol sportiv și bucură un suflet de copil” a fost inițiată de ACS Student Sport Alba Iulia, din dorința de a fi alături de toți puștii din municipiul Alba Iulia, întrucât 1 Iunie este sărbătoarea tutoror copiilor, dar mai ales a acelora ce au avut parte de o soartă potrivnică.

ACS Student Sport Alba Iulia vine înaintea copiilor cu o sărbătoare specială dedicată zilei de 1 Iunie. Acțiunea se va derula cu două zile înainte de Ziua Copilului, mai precis duminică, 30 mai, în Piața Cetății, în zona Catedralei, fiind în același timp și o campanie umanitară. Celor mici li se propune o altfel de competiție sportivă, prin care sportul să devină accesibil tuturor țâncilor, indifferent de vârstă, sex sau categorie socială, palierele abordate fiind extrem de atractive: fotbal, baschet, tenis de masă, tenis cu piciorul, role, biciclete, trotinete, jocuri de îndemânare, concursuri interactive și desene pe asfalt.

 “Dorim să atingem latura sensibilă a celor mici și să îi educăm în acest sens prin această campanie care vrem să devină un început de drum. Dacă dorești să ni te alături, te așteptăm duminică, 30 mai, în zona din fața Catedralei Marii Uniri. Alte informații puteți găsi pe rețelele de socializare sau la telefonul 0745/ 079538, Adrian Oltean, în vederea oferirii de suport pentru colectarea materialelor strânse”, transmite Cătălin Costea, președintele ACS Student Sport.

ACS Student Sport Alba Iulia se va ocupa de colectarea de la domiciliu a produselor donate, intenționează să ofere clipe de bucurie și să împlinească visele unor micuți nevoiași, care din diverse motive, nu au posibilitatea financiară de a-și achiziționa un articol sportiv. Deviza organizatorilor pentru această zi ce se vrea una aparte este «Toți pentru unu, 1 IUNIE pentru toți!», întrucât «ZÂMBETUL UNUI COPIL NU ARE PREȚ!».


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea