Kronospan a susținut o nouă acţiune de ecologizare; peste 70 saci de deşeuri au fost colectaţi miercuri de pe malurile râului Sebeş

Kronospan Sebeș, cel mai mare producător de plăci pe bază de lemn din România, a organizat miercuri o nouă acțiune de ecologizare, de data aceasta, a râului Sebeș, potrivit unui comunicat de presă.

ecologizare Sebes01
În cadrul acțiunii de ecologizare, cei 30 de elevi voluntari de la Liceul Tehnologic din Sebeș au strâns peste 70 de saci cu deșeuri, totalizând o cantitate de aproximativ două tone de deșeuri.

“Protecția mediului este una dintre direcțiile principale de implicare în societate a Kronospan. Susținem și încurajăm demersurile sociale care au efecte reale, imediate, care ne ajută să trăim mai frumos, și, totodată, să securizăm viitorul generației următoare”, declară Oana Bodea, director de PR Kronospan Sebeş şi președintele Fundației Kronospan.

Toate detaliile logistice (transport, echipament, apă și mâncare) au fost asigurate de către Kronospan Sebeș, iar eforturile voluntarilor au fost răsplătite prin diplome de participare.

ecologizare Sebes02

Cea mai recentă activitate de ecologizare a fost derulată la finalul lunii mai, în zona Valea Frumoasei și a împrejurimilor orașului Sebeș. Acțiunea a fost posibilă tot cu sprijinul voluntar al elevilor Liceului Tehnologic din Sebeș care au strâns peste 75 de saci de deșeuri.

Kronospan a organizat de-a lungul timpului activități periodice de ecologizare, precum cele din zonele Râpa Roșie și Râul Recaș, în jurul lacului de acumulare Oașa, Valea Frumoasei, în zona Fântâna Împăratului – Alunei. În total, până în prezent, în cadrul acțiunilor de mediu au fost curățate 100 de hectare de teren, prin strângerea a peste 300 de tone de deșeuri. Aceste rezultate au fost posibile prin implicarea a peste 1500 de voluntari.

“Kronospan va continua să fie un membru activ al comunității în mijlocul căreia își desfășoară activitatea și să creeze programe și activități care sprijină dezvoltarea socială, economică și culturală a comunității locale”, a adăugat Oana Bodea, director de PR Kronospan Sebeș și președintele Fundației Kronospan. (V.N.)

Comunicat de presă

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

mdf-ul 10 iunie 2015 at 16:12

Hai ca iarasi ai subiect (Bure) cu amica ta Oana.Sa te vad ce dialog esti in stare sa ai.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...