Rămâi conectat

Curier Județean

Kronospan a susținut o nouă acţiune de ecologizare; peste 70 saci de deşeuri au fost colectaţi miercuri de pe malurile râului Sebeş

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Kronospan Sebeș, cel mai mare producător de plăci pe bază de lemn din România, a organizat miercuri o nouă acțiune de ecologizare, de data aceasta, a râului Sebeș, potrivit unui comunicat de presă.

ecologizare Sebes01
În cadrul acțiunii de ecologizare, cei 30 de elevi voluntari de la Liceul Tehnologic din Sebeș au strâns peste 70 de saci cu deșeuri, totalizând o cantitate de aproximativ două tone de deșeuri.

“Protecția mediului este una dintre direcțiile principale de implicare în societate a Kronospan. Susținem și încurajăm demersurile sociale care au efecte reale, imediate, care ne ajută să trăim mai frumos, și, totodată, să securizăm viitorul generației următoare”, declară Oana Bodea, director de PR Kronospan Sebeş şi președintele Fundației Kronospan.

Toate detaliile logistice (transport, echipament, apă și mâncare) au fost asigurate de către Kronospan Sebeș, iar eforturile voluntarilor au fost răsplătite prin diplome de participare.

ecologizare Sebes02

Cea mai recentă activitate de ecologizare a fost derulată la finalul lunii mai, în zona Valea Frumoasei și a împrejurimilor orașului Sebeș. Acțiunea a fost posibilă tot cu sprijinul voluntar al elevilor Liceului Tehnologic din Sebeș care au strâns peste 75 de saci de deșeuri.

Kronospan a organizat de-a lungul timpului activități periodice de ecologizare, precum cele din zonele Râpa Roșie și Râul Recaș, în jurul lacului de acumulare Oașa, Valea Frumoasei, în zona Fântâna Împăratului – Alunei. În total, până în prezent, în cadrul acțiunilor de mediu au fost curățate 100 de hectare de teren, prin strângerea a peste 300 de tone de deșeuri. Aceste rezultate au fost posibile prin implicarea a peste 1500 de voluntari.

“Kronospan va continua să fie un membru activ al comunității în mijlocul căreia își desfășoară activitatea și să creeze programe și activități care sprijină dezvoltarea socială, economică și culturală a comunității locale”, a adăugat Oana Bodea, director de PR Kronospan Sebeș și președintele Fundației Kronospan. (V.N.)

Comunicat de presă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Gârbova a profitat de greșeala unei femei și a sustras de pe cardul acesteia 1.500 lei. Este cercetat de către polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Un bărbat din Gârbova a profitat de greșeala unei femei și a sustras de pe cardul acesteia 1.500 lei. Este cercetat de către polițiști În timp ce se afla în interiorul unei bănci, un bărbat din Gârbova de 48 de ani, a găsit un card de pe care a scos 1.500 de lei. Este cercetat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea