Rămâi conectat

Actualitate

Klaus Iohannis: ,,Nimeni nu s-a infectat cu coronavirus la alegerile locale. S-au infectat că nu au respectat normele”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Klaus Iohannis anunță că niciun om nu s-a infectat cu coronavirus după alegerile locale. Iohannis spune că rata de creștere a avut cu totul alte cauze.

„Nu ne așteptăm la o creștere a numărului de infectări după alegerile parlamentare. Noi suntem bine pregătiți, cunoaștem felul în care ne-am pregătit pentru alegerile locale, ne-am pregătit mai bine ca atunci.

Acea creștere nu s-a datorat alegerilor locale, acea creștere s-a datorat faptului că în acea perioadă în toată lumea au avut loc creșteri. Nimeni nu s-a infectat că s-a dus la vot, oamenii s-au infectat că nu au respectat normele”, a declarat Iohannis.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea